USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Росії створили організацію, яка звинувачує Путіна в кримінальних злочинах

30 Серпня 2014 18:18
В Росії створили організацію «РАД», (Российское Антивоенное Движение) яка звинувачує президента РФ Володимира Путіна в кримінальних злочинах. Оргкомітет Російського антивоєнного Руху звинуватив Путіна і режим у тому, що вони розв'язали братовбивчу війну.

Про початок створення Російського антивоєнного руху у зв’язку з подіями на Сході України заявив член Комітету солідарності з Майданом Павло Шелков, - йдеться в сюжеті телеканалу "112 Україна".

«Поки що в Росії немає неприйняття цієї війни (з Україною, - ред.), однак акції проти війни уже не викликають відторгнення, як це було 3-4 місяці тому. Зараз на антивоєнні акції реагують нейтрально-позитивно», - розповідає Павло Шелков.



Про початок створення Російського антивоєнного руху Шелков розповів 27 серпня в ефірі 5 каналу.

З його слів, зараз серце болить у всіх матерів в Росії, чиї діти перебувають в армії.

«Інформація сьогодні поширюється набагато швидше, ніж у часи війни в Афганістані. Зараз майже в кожному будинку, де є хлопці, що служать в армії, з жахом вслухаються в останні зведення, дивляться сайти в інтернеті. Я думаю, що скоро ці матері і дружини вийдуть на вулиці російських міст. Ми в найближчі дні плануємо створити Російський антивоєнний рух, і сподіваємося, що велика кількість матерів, дружин і батьків увійде в цей рух», – заявив Шелков. - сюжет телеканалу "112 Україна".



Нагадаємо, член експертної ради з прав людини при президенті Росії Елла Полякова визнала, що збройні сили РФ вторглися на територію України.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в Росії набувають розголосу факти перебування на території України десантників Псковської та Костромської дивізій.

Так, російський громадський діяч Олена Васильєва повідомляла у своєму блозі на сайті «Ехо Москви», що у Пскові 26 серпня оголошено загальноміський траур за загиблими в Україні місцевими хлопцями. При цьому спецслужби намагаються приховати справжнє місце загибелі військових. Раніше стало відомо, що росіяни масово шукають загиблих родичів-військових в Україні.

ІА Волинські Новини повідомляло також про те, що захоплені у полон силами АТО костромські десантники розповіли про цілі свого перебування в Україні.

Оприлюднене відео, на якому затримані російські десантники закликали Путіна припинити засилати в Україну війська.

Матері російських десантників просять пробачення в українців і будуть вимагати покарання для тих, за чиїм наказом російські військові опинилися на території України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Путин Показати IP 30 Серпня 2014 18:25
Я опечален.
Хунтік до Путин Показати IP 30 Серпня 2014 18:42
На рошенку,не сумуй
Всезнайко Показати IP 30 Серпня 2014 19:01
Мазохісти?
Українець Показати IP 30 Серпня 2014 19:19
Не брати вони нам,а підлі погані сусіди.
Дончанин Показати IP 30 Серпня 2014 21:12
Опять нам троллям работы прибавиться, а 30 серебрянников еще за прошлый "вброс" не дали. А тут уже русских мамочек оклеветать придется. 30 будет мало, пусть киселев поднимает вознаграждение.
ВОВК Показати IP 31 Серпня 2014 09:15
в Москве за сутки продается 100кг. героина.это статистика мвд россии.От наркотиков в россии умирает 40 тысяч людей в воэрасте от20 до40 лет.От алкоголизма 70 тысяч несчитая убийств и самоубийств.Ученые россии говорят если так будет продолжатся 20-30 лет.Россия перестанет сусчествовать как таковая.Все великие империи плохо заканчивали и исчизали челые нардности.Удачи россияне.Да забыл.Беспризорных детей в россии больше чем после 2й мировой войны.Российская статистика.Так то что сейчас происходит с россией.Это агония умирающей нации.
virji до ВОВК Показати IP 31 Серпня 2014 17:59
"Щирий украинец" не видим что твориться в собственном доме зато позлорадствуем с проблем соседа. Это у нас в крови.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus