USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В слідства немає версії вбивства журналіста Шеремета

6 Вересня 2016 20:45
Слідство все ще не визначило основну версію мотивів вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України, народний депутат Антон Геращенко в ефірі "Свободи слова", - повідомляє «УкрІнформ».

"На даний момент поліція і кращі слідчі разом зі слідчими прокуратури вивчають величезні обсяги свідчень, відеозаписів, щоб визначити найголовніше - мотив вбивства Павла Шеремета. Є цілий ряд версій, однак до кінця слідство ще не визначилася, яка версія є основною", - сказав він.

Геращенко зазначив: є версії, що вбивство журналіста пов'язане з його журналістською діяльністю в Україні, проте "поки до остаточної версії слідство ще не прийшло".

Новина про загибель Павла Шеремета сколихнула український інформпростір в середу вранці, 20 липня. На розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка у Києві вибухнула автівка, у якій перебував журналіст. Ця машина належала керівнику "Української правди" Олені Притулі, але її в машині не було.

Поліція кваліфікувала подію за статтею "умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб".

Генпрокурор Юрій Луценко назвав основною версією вбивства Шеремета помсту за його професійну діяльність.

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що Нацполіція готова заплатити 200 тисяч гривень за будь-яку інформацію, яка стосується вбивства журналіста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus