USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Велодоріжки, скейтпарк – чергова обіцянка луцького мера

11 Лютого 2014 13:00
Облаштувати рекреаційні зони в обласному центрі міський голова сподівається з допомогою благодійників.

Про це Микола Романюк повідомив у прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь», звітуючись про роботу у 2013 році вчора, 10 лютого.

Згадуючи про розчищення русла річки Сапалаївка та облаштування містка закоханих, міський голова висловив сподівання, що благоустроєм міста займуться меценати. Бо на все, мовляв, у міській казні не вистачить грошей. Якби не спонсори, то й містка кохання у місті не було б.

«Моя мрія – прибережна смуга Сапалаївки, має бути відпочинковою зоною. Бо не всі міста мають такі умови як у нас: дві річки на території - Стир і Сапалаївка» - зазначив він.

Зокрема, Микола Романюк подякував підприємцю, який спонсорував будівництво містка, Андрію Покровському. І зазначив: на все в міському бюджеті грошей не вистачить.

Міський голова додав, що є плани стосовно території на березі Сапалаївки.

«За тим же ж містком кохання буде можливість і на роликах покататися, і велодоріжки, і скейтмістечко буде. Бо наші любителі скейтів просять: зробіть же ж нам майданчик», - повідомив Микола Романюк.

Щоправда, звідки візьмуть гроші на фінансування велодоріжок, скейтпарку та роледрому на березі річки, міський голова не повідомив.

Нагадаємо, Микола Романюк – лідер в Україні за кількістю розданих обіцянок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Г. Показати IP 11 Лютого 2014 13:12
Баян
він Показати IP 11 Лютого 2014 19:44
акордійон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus