USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ветеран АТО звинуватив Савченко в загибелі бійців, які її рятували

28 Листопада 2016 21:20
Учасник антитерористичної операції, повний кавалер ордена «За мужність» Павло Чайка в прямому ефірі ток-шоу Савіка Шустера безпосередньо звинуватив нардепа Надію Савченко в загибелі його товаришів по службі, які пішли звільняти полонену Савченко і були вбиті.

Зазначено, що боєць також акцентував увагу присутніх в студії на те, що «жодному політичному полоненому в Росії не дозволено того, що було дозволено Надії Савченко, тому що за нею стояла політична партія «Батьківщина» і були певні домовленості з владою Росії», - передає портал replyua.

Зі слів Павла Чайки, його товариші по службі «вирушили на допомогу Надії Савченко і «Айдару», які займалися мародерством, а не воювали з сепаратистами».

«Чому Надія Савченко, називаючи себе офіцером, замовчує про те, скільки хлопців було вбито за те, що вона залишилася жива і відчувала себе комфортно в полоні. Жоден українець, який зараз перебуває в російському полоні чи не знаходиться в таких умовах, які були надані Савченко», – зазначив Чайка.

«Чому жоден полонений українець не виходить на суд з тризубом або прапором України? Просто тому що ніхто цього не дозволяє, а Савченко було дозволено, тому що за нею стояла партія «Батьківщина». З Савченко носилися всі, а за десятки українських бійців, які зараз опиняться в полоні ніхто і не згадає», – зазначив боєць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Душман Показати IP 28 Листопада 2016 21:38
Мужик а ще не згадав за що героя украйини дали пизд*тини вонючий
Анонім Показати IP 28 Листопада 2016 22:01
Какой правдоруб... где же ты раньше был? Из чьего кабинета выполз со своей правдой?
101 до Анонім Показати IP 29 Листопада 2016 12:15
Закрий свою пику убоге. Павло Чайка повний кавалер ордена "За мужність", яких є всього 3 в Україні, і отримав він свої ордени не за перебування в полоні, а за участь в боях у Донецькому аеропорту, Дебальцевому, і Марїнці. До речі він сам наш земляк із Рожища і йому я вірю більше як Гаді з рогами Медведчука за спиною.
Паша Показати IP 28 Листопада 2016 22:07
Як ви можете таке казати на капітана,на заслуженого льотчика -оператора МИ-24,героя України за ато ,героя ато ,народного депутата розробника* закону Савченко*,члена ПАРЄ і т.д...............
Лучанин Показати IP 29 Листопада 2016 07:58
Як на мене, то росія просто так її не відпустила б. Полюбе там є багато таємниць. І не тре забувати,що росія вміє добре мозок промивати. І можливо її звільнення ще одий не найкращий подарунок путіна ...
до Показати IP 29 Листопада 2016 10:10
лучанина це рефа дала їй героя України,народного депутата,Члена ПАРЄ, капітана і т.д......
006 Показати IP 29 Листопада 2016 10:15
То все фігня. На таке стадо баранів -депутатів ще одна овечка-надя погоди не зробить то і не заморочуйся.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus