USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Оформляти субсидії волиняни зголошуються неохоче

11 Серпня 2015 07:00
Згідно зі спрощеною процедурою отримання субсидій, їх можуть отримати й підприємці. Представники влади закликають волинян приходити за пільгами.

Про це йшлося під час відеоселекторної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 10-го серпня.

Зі слів директора департаменту соціального захисту облдержадміністрації Оксани Гобод, на Волині є більше 64 тисячі краян, які матимуть субсидії.

«Є рішення Уряду про спрощену процедуру, втім, на жаль, низький відсоток мешканців скористався цими послугами. Щодо житлових субсидій, то за станом на 7 серпня в органи соцзахисту надійшло більше 51 тисячі звернень, 43 тисячам сімей призначено пільги, а це – 83%. Також ми здійснили перерахунок 18 тисячам волинян, які отримували субсидію у минулі роки. Окрім того, є домогосподарства, яким призначили нульову субсидію, тобто зараз вони пільг не мають, а з першого вересня отримають субсидію автоматично», - розповіла посадовець.

ЧИТАТИ ЩЕ: СУБСИДІЯ ПО-НОВОМУ: ЩО ВАРТО ЗНАТИ ВОЛИНЯНАМ. КАЛЬКУЛЯТОР

Оксана Гобод закликала краян активніше звертатися за отриманням пільг та додала, що з 21-го липня діє удосконалений порядок отримання субсидій. Відповідно до нього, підприємці-платники єдиного податку 1-3 груп мають право отримувати пільги.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини інформувало про поради тим, хто оформлює субсидію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лена Показати IP 11 Серпня 2015 07:17
А пільга багатодітна сім'я діє чи відмінили?
Наталія Показати IP 11 Серпня 2015 08:33
Олено, пільги відмінили багатодітним сім'ям. Їх потрібно поновлювати, подавати довідки про доходи. ПІльги дадуть, якщо доходи маленькі. Зверніться у собез. Там все пояснюють. Я вже пробувала поновити. Списки будуть формуватися аж у вересні.
ЛУЧАНКА Показати IP 11 Серпня 2015 09:00
А ви спробуйте оформити субсидію, чи пільгу як багатодітна сім"я. Стільки папірців просять, приносиш а виявляється не ті !!! От би наших можновладців та у ті кабінети ...
Катя Показати IP 11 Серпня 2015 10:19
На субсидію заповнила декларацію, заяву і інформаційку (типу довідлки про склад сім/ї.. сама)... жодної суми ніде невказувала.. Дуже легко і просто, зайняло 5хв. часу.
До катя Показати IP 11 Серпня 2015 13:03
Ти напевне дерслужбовець.перша оформилась
Лорен Показати IP 11 Серпня 2015 13:35
коментаторе.....а ти взагалі пробував оформити субсидії? Тут справді діл на 5 хв. Просто всі кажуть що їх так важко оформити, що субсидіє всервно не призначать. А ви СПРОБУЙТЕ і переконаєтесь що платитимете на 60% менше. От наприклад моя родина 4 людини, 3 кімнатна квартира. Платили раніше 1100 грн.....подорожала комуналка і стало 1600. Подали на субсидії....все перерахували і стало 800 грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus