USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиньрада не дасть житла інвалідам

27 Вересня 2014 13:42
Згоди щодо підтримки питання про черговість отримання квартир особами, які потребують поліпшення житлових умов, не дійшли у Волиньраді.

Питання розглянули під час 30-ї сесії обласної ради, що відбулася 26 вересня.

Як зазначив депутат Анатолій Грицюк, люди, які перебувають у черзі на поліпшення житлових умов, заслужили підтримку депутатів, адже вони очікують на житло вже багато років. Перший заступник голови облради Олександр Пирожик також підтримав рішення, адже ці люди – переважно інваліди, діти-сироти, яким не допоможе ніхто, окрім влади. Він назвав питання не політичним, а соціальним.

Після того, як проект рішення не отримав потрібної кількості голосів під час голосування за основу, депутат Святослав Кравчук попросив поставити його на повторне голосування. З його слів, раніше рішення не ухвалювали, тому що був відсутній механізм його реалізації, а нині є можливість розділити площі, які є в розпорядженні облради, між тими, хто потребує поліпшення житлових умов. Втім, депутати вирішили не повертатися до розгляду питання.

Під час перерви у засіданні до обранців громади, які не голосували за проект рішення, звернувся голова ГО «Інваволинь» Валерій Бакаєвич. Він висловив сподівання, що ті, хто не голосував за, вирішать самотужки матеріально підтримати інвалідів, які потребують житла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 27 Вересня 2014 13:48
Грицюк згадав про чергу, бо сам хоче отримати квартиру.
олег Показати IP 27 Вересня 2014 14:02
оце влада таких обрали в депутаи так і проголосували. ці депутати ще більше "інваліди" як так дбають про людей. жахіття в нашій країні і в місті порядку і нічого немає тільки гроші все роблять і не подавляться тими грошима
ганна Показати IP 27 Вересня 2014 14:08
Звичайно, що притримують житло для когось.Ті, що не голосували - всіх на люстрацію!!! Приготувати смітники перед облрадою - і вперед!!!
павло Показати IP 27 Вересня 2014 14:24
ох вже зажралися вони всі . побачимо як порошенко свою обіцянку виконає -як пролюструє чиновників. Чи знову будуть сидіти пузаті і пихаті в кріслах і за гроші все вирішувати. А сиротам і інвалідам дулю малювати
знаюча Показати IP 27 Вересня 2014 16:03
грицюк почав передвиборчу кампанію. Але піариться за рахунок інших. Ті квартири ж мали отримати зовсім інші люди. Якщо так дбає про інвалідів, то хай Грицюк чи Кравчук віддадуть інвалідам Яке у них є не одне. І вони це житло зовсім не купили, а отримали від будівельних фірм як відкати. А цим інвалідам треба не онокімнатні квартири, які дають, а нормальні. всі вони мешканці Луцька. От Кравчук хай і подумає, як перший заступник мера, де взяти. У міської ради квартири є для своїх. У кожному будинку, що будується, є фонд міської ради. Де дівають кварьтири? Продають, або розрадають потрібним людям. Скільки говорили, що в Луцьку землі немає для інвалідів. А виявилося, що є І не де небудь. а на Єршова, біля парку 900 річчя луцька. Знайшлися для родин загиблих героїв. А якби не це горе, то кому б вони дістались? так і з квартирами. Їх мали отримати люди, які також мають потребу. Працювали за ці квартири роками на мінімальну зарплату. А тепер Грицюк за їх рахунок хоче пропіаритися: віддати інвалідам чуже житло. Хай своє чи своїх дочок віддасть. а заодно ігектари землі біля Луцька, які прихватизував.
баба до знаюча Показати IP 27 Вересня 2014 21:02
факти в студію, інакше це просто голий базар..Дуже хочу перед виборами фактів.
пес Показати IP 27 Вересня 2014 18:11
для чого волинським інвалідам житло-нехай живуть в землянках а житло краще віддадуть лугандонам піар-вибори
аяяй Показати IP 27 Вересня 2014 21:36
Разве только инвалидам нужно жилье,скорее их родственникам, а сейчас нужно подумать о родных солдат ,которые погибли в зоне АТО,нужно думать о будущем и настоящем
тиць... Показати IP 28 Вересня 2014 01:48
Правильно- не дають iнвалiдам жити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus