USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пересічні лучани патрулюватимуть місто

17 Березня 2014 14:24
Волинська самооборона Майдану закликає лучан долучитися до патрулювання Луцьком, повідомляють громадські активісти.

Зокрема, кличуть студентів, учасників найрізноманітніших спортивних секцій, інших організацій, здатних нести варту та патрулювання тощо. Це мають бути особи чоловічої статі. Віком від 18 років.

Як повідомив самооборонівець Сергій Рижков, частина службовців внутрішніх військ виїхала з міста через оголошену в країні мобілізацію. Але саме вони складали значну частину груп патрулювання містом.

Сама ж Самооборона теж віддала значну частину своїх сил на охорону українсько-білоруського кордону у Волинській області. Так, місту потрібні добровольці, які готові витратити кілька вечорів у тиждень свого життя для забезпечення громадського правопорядку у місті.

Рижков зазначає, що «погані люди» добре знають, коли патрулів у місті менше, тому рівень дебоширства, крадіжок тощо у цей час підвищується. Таким чином, саме від громадянської позиції лучан та їх самоорганізації нині також залежить безпека міста і порядок.

Записатися у добровольці патрулів можна за номерами телефонів штабу Волинської Самооборони: (066) 341 80 53 або (067) 110 06 77
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Майдаунам Показати IP 17 Березня 2014 14:34
Поки вас не було, в місті був спокій...
війсковий до Майдаунам Показати IP 17 Березня 2014 15:45
З вас толку при патрулювані містом як з козла молока ПС, Самооборона відправили на кордон 50 чоловік і видихлись, масовість така сама як члени цих груп записуються в Національну гвардію, голі заяви
Лучани Показати IP 17 Березня 2014 15:15
Якщо патрулювати, то захищати від ПС!!!!!!!! А в МВС масове скорочення????????? На х*ра нам ті патрулі невідомо з кого???? Міліцію хоч можна ідентифікувати, а тут повилазить невідомо що! Досить з нас всяких "громадськостей", дайте людям спокій!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus