USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинським селянам обіцяють пільгові кредити

12 Липня 2014 09:21
Пільгові кредити на доїльні зали хочуть надати волинським селянам. Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства та земельних відносин Волинської обласної ради.

Як розповів начальник головного управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко, відповідно до програми «Власний дім» обласної ради на 2012-2017 роки, аграріям надаються кредити на будівництво та на закупівлю корів.

До існуючої програми депутати внесли ще один пункт. Відтепер селянам пропонуватимуть пільгові кредити на облаштування доїльних залів. Скористатись такою можливістю зможуть ті фермери та власники особистих фермерських господарств, які утримують 10 та більше корів.

Члени профільної комісії одноголосно рекомендували розгляд цього питання. Але зауважили, що на нині коштів на реалізації нового пункту програми немає. Проте, зі слів депутатів, як тільки з бюджету вдасться отримати гроші на її реалізацію, селяни відразу зможуть скористатись пільгами.

«Головне, щоб почалася робота над цим питанням», - зауважив перший заступник голови облради Олександр Пирожик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Липини рядом Показати IP 12 Липня 2014 10:00
Відтепер селянам пропонуватимуть пільгові кредити на облаштування доїльних залів. Але зауважили, що на даний момент коштів на реалізації нового пункту програми немає. З психлікарні втечі не було?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus