USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський мер залишається на посаді. ОНОВЛЕНО

27 Лютого 2014 10:26
26 лютого 2014 року громада Володимира-Волинського вирішила провести мітинг з вимогою до міського голови Петра Саганюка написати заяву про відставку.

На двох останніх міських вічах люди вимагали від Петра Саганюка піти з посади, а 23 лютого на недільному віче очільнику міста навіть вручили будьонівку, як символ пристосуванства. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

У повідомленні зазначається, що з міської ради телефонували в усі установи та організації і вимагали аби їхні працівники прийшли на захист багаторічного мера міста. Телефонували навіть до перевізників і вимагали пригнати до міської ради автобуси, що мало на меті паралізувати перевезення пасажирів у місті і посіяти ще більшу паніку.

У "Свободі" повідомили, що захищати мера міста прибуло більше ста спортсменів і навіть боксери з сусідніх міст. У натовпі цих «тітушок» було чимало нетверезих осіб та колишніх засуджених. Затуляв мера міста і постійно кричав на людей в мегафон депутат Волинської обласної ради Валентин Кошельник, котрий не давав виступати Герою Майдану Олександру Приступі.

Серед тих, хто брав слово, були такі, хто ставав на захист міського голови, і ті, хто висловлював претензії до нього. Як повідомили у Володимир-Волинській міській раді, багато виступаючих сходилася на тому, що вибори очільника міста не на часі. Мовляв, потрібно жити і працювати в правовому полі, будуть вибори, які й оберуть керівника громади.

Заступник керівника «Правого сектору» Волині Руслан Тимощук розповів, що працівники державних виконавчих органів підлягають люстрації, а вирішення питання довіри чи не довіри очільникам місцевих рад - прерогатива територіальних громад.

Він запевнив мешканців міста, що бійці Самооборони і Правого сектору не приїхали «наводити порядки» у місті, а навпаки забезпечити громадський спокій. Приїзд Правого сектору зокрема спровокований тим, що у Володимирі-Волинському невідомі люди представлялися активістами Правого сектору і вчиняли дії, що не відповідають цій організації. Також Тимощук додав, що Правий сектор займається люстрацією лише працівників виконавчих органів влади, а органи місцевого самоврядування є компетенцією самої громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
З Володимира Показати IP 27 Лютого 2014 10:42
О,Коба,то ти живий і здоровий?А де був вчора, коли зігнав народ до міської ради?Ти ж листівки розвісив? Я не здивуюсь,якщо почую від тебе, що то сам Саганюк їх порозвішував і закликав людей зняти себе?А чого ж до народу вчора не вийшов? Не той народ?
З Володимира Показати IP 27 Лютого 2014 10:48
Єдина тут правда, що простих свідомих, активних жителів міста було тут більше,ніж спортсменів і бюджетників і вчора люди зробили вибір на підтримку влади. До виборів, або до чергової сесії.То певно там де далеко був Коба було погано чути.
надо до З Володимира Показати IP 27 Лютого 2014 11:28
надо гнать в шею, всех этих залетных козачков: данильчуков, хфедыкив, шиб и так далее... владимир-волынцы дали нам хороший пример... депутатом от Луцка могут быть только люди, которые родились в Луцке...
Мислячий Показати IP 27 Лютого 2014 10:55
Якщо Саганюк не боягуз і патріот, то нехай пояснить свою позицію до всіх політичних подій, представить для прозорості відомості про свє мтаеріальне становище.... тобто все те , що зараз турбує людей, в тому числі і жителів міста. Технології такої "мобілізації" - доказ того, що влада на місцях боїться змін. Такі керівники - "минулої влади" себе вичерпали. Потрібні зміни
думаю до Мислячий Показати IP 27 Лютого 2014 11:30
мер должность не политическая... так называемые "свидомые" скоро доиграются до развала государства...
козак Показати IP 27 Лютого 2014 10:57
Нині прийдешня влада показує своє справжнє звіряче лице, нищить всіх, як нищили у 1917 році. Ганьба вам! Майданівців використали і використовують для впровадження своїх фашистських ідей!
Сергій Показати IP 27 Лютого 2014 11:00
Я звами згідний , де він був вчора, втік як паганий пес, які тітушки, прийшли люди на підримку, і ніхто іх не змушовав, до цього а от девін був вчора коли пріїхали невідомі з палками, і шитами, блізіко 30 чоловік які хтіли захопити владу, а люди їх відігнали ПОМИРНИХ ЛЮДЕЙ ЗПАЛКАМИ !!! ГАНЬБА ТОБІ КОБА З ТВОЇМ Ж***ЗОМ СОРОКОЮ !!!!!!!!!! ЛІЗУТЬ ДО ВЛАДИ ПРОВОКАТОРИ !! ГАНЬБА ГАНЬБА ГАНЬБА
Cергій Показати IP 27 Лютого 2014 11:05
а ви спитайте свого любого Кобу девін взяв гроші на Готель він тоже несвятий він Боягузь ховаєтся за спинами людей к***!!!!!!!!!!!!!!!ГАНЬБА ГАНЬБА ГАНЬБА
Я Показати IP 27 Лютого 2014 11:08
64 роки. Ішов би на пенсію і не позорився. Маразм прогресує.
Мислячий до Я Показати IP 27 Лютого 2014 11:18
Підтримую "Я", сьгодні є багато тих молодих людей які думають і працюють по новому, в них філософія на життя значно відрізняється від "дідівських роздумів".....
очевидець Показати IP 27 Лютого 2014 11:13
Ой не бреши коба, бо як тільки но правий сектор із самообороною за вашим викликом прибули місити народ, а потім побачили, що це провокація, так ти із сорокою та карпюком чухнули звідти, що аж засмерділо. Чому ж ти не дочекався кінця, тебе викликали до слова, бо добре знав, що вас місцеві хлопці порвуть як тузик ганучу. Не приховуйся під гаслами, бо вам таки уже нічого не світить у цій владі. заспокойтеся, не паліть дрова, а хочеш повоювати - шуруй десь інде, може й тобі героя вцеплять.
Діма до очевидець Показати IP 27 Лютого 2014 14:06
І ще Чайковська з ними!
Сергій Показати IP 27 Лютого 2014 11:21
ПРАВИЛЬНО очевидець я згідний з вами боягуз і брехун вам тут нічого несвітить
надо гнать Показати IP 27 Лютого 2014 11:25
надо гнать в шею, всех этих залетных козачков: данильчуков, хфедыкив, шиб и так далее... владимир-волынцы дали нам хороший пример... депутатом от Луцка могут быть только люди, которые родились в Луцке...
Ірина Показати IP 27 Лютого 2014 11:27
Коба з Чайковською здалека спостерігали за розвитком подій. А Сорока геть полетів на гальорку подій. І чого це всі так проти цих людей? А ви б не забоялися вийти до людей, непідготовлених раніше, і сказати їм щось? От вони не очікували, що прийде стільки не підготовлених ними людей. Їхня поведінка цілком логічна: треба говорити перед "своєю" громадою, а не перед громадою міста. Чайковська запросила Правий сектор та Народну самооборону, мовляв айа-яй, біда робиться. І підставила хлопців. Тітонько, бавте онуків, пишіть мемуари на тему: "Як я була найгарнішою". А люди вже без вас розберуться хто є хто. Бо ви себе вже показали зі своїми "хлопчиками" Кобою і Карпюком... Мамуня енд синочки!
Саньок Показати IP 27 Лютого 2014 11:39
Всім пенсіонерам потрібно звільнити свої робочі місця для мододі. Але їм це важко зробити. Адже місто не виживе без таких трудівників. Молоді люди мають керувати державою. А бабусі та дідусі на відпочинок всі в тому числі і мер господар.
свідок зі сторони Показати IP 27 Лютого 2014 12:07
Вперше у Володимирі вчора був антимайдан на підтримку Саганюка.Організатор - депутат облради Валентин Кошельник, який каже що він вже у " Батьківщині"( БЮТівці підтвердіть, або заперечте).Покалічених Героїв Майдану навіть не допустили до мікрофона.Опонентам мера, яким набридла корумпована влада бюджетні раби під наглядом своїх начальників кричали "ганьба !"
свободівець Показати IP 27 Лютого 2014 12:15
Вчителі з бандюками обєдналися проти майданівців.Слава " хер оям Володимира!!!
новий Показати IP 27 Лютого 2014 12:30
Не звертайте увагу.Зігнаного стада було у два рази менше ніж тих, хто знайшов можливість прийти за покликанням.Йдучи на "віче" бюджетники навіть не знали що їм прийдеться проти власної волі під наглядом "сматрящих" кричати меру "молодець!"
чуючий Показати IP 27 Лютого 2014 12:56
Сама цікава думка від мера була,що він не підготував молоду людину...Тобто у нашому місті не йде мова про вибори, а про спадкоємність влади.
в центрі Показати IP 27 Лютого 2014 12:56
свобода закликає до люстрації, от тільки нехай спершу статки перевірять володимирських свободівців, на яких "кубиках" їздять, триповерхові хати повистроювали, по дві баби та декілька зачуханих коханок мають, готель, землі та ставки як у того калитки, один руслан на ровері тільки їздить і то роботу йому дав саганюк, а не однопартійці. Кричать про майдан, а самі й царапину на дупі не получили. Господи, до чого котиться країна. Якщо з жовтими карточками нами будуть керувати - хана, треба політичного притулку у німців просити
З Володимира до в центрі Показати IP 27 Лютого 2014 13:58
Та Ви що? Не можна перевіряти їх, це ж буде тиск.Може вони самі і розкажуть де що і за скільки взяли,якщо і за це візьметься правий сектор.Люстрацію для всіх!!!!!!!!!!!
Назар Показати IP 27 Лютого 2014 14:11
А ця матуся з синочками, ще досі віче проводить на площі??? і цікаво, хто туди ще ходитиме після вчорашніх подій!!!
Ольга Показати IP 27 Лютого 2014 17:02
Вчора Коба заявив, що Руслана Пилипюка вигнали з партії, бо десь там не підтримав їх. Уявляєте який цинізм?
Реаліст до Ольга Показати IP 27 Лютого 2014 18:10
Це партійна дисципліна. Так повинно бути.Просто Русланчика Саганюк прикупив, давши роботу.КОРУПЦІЯ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus