USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький депутат віддає свою зарплату людям

7 Травня 2014 22:00
У Луцькій райраді є політик, який віддає свою зарплату мешканцям району. Таку інновацію запровадив Вадим Веремчук, відколи його призначили на високу посаду.

Спілкуючись з репортером Інформаційного агентства Волинські Новини, Веремчук розповів, що кошти спрямовує у новостворений депутатський фонд.

«Виборці Луцького району звертаються до своїх обранців із різними питаннями: медичне лікування, матеріальна допомога. Останні кошти ми виділили на підтримку українського війська», − розповідає волинський «Робін Гуд».

Зарплата у Вадима Веремчука - близько 2,5 тисячі гривень. Згідно з сучасними мірками – кошти невеликі, але все ж на дещо вистачає. Віддавати свої гроші на потребу людей Вадим Богданович почав із 21 лютого, з дня обрання його заступником голови Луцької районної ради.

Зі слів підприємця, рішення прийняв одразу і без вагань, оскільки ситуація в країні важка і взаємодопомога вкрай важлива.

Волинський «Робін Гуд» запевнив, що до кінця каденції цієї ради буде продовжувати віддави свої гроші нужденним людям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Всезнайко Показати IP 7 Травня 2014 22:11
Він власник фірми "Тиверія", яка виграла тендер в Луцькому міському відділі освіти і ще декількох районах на мільйони гривень... Поставляє спред замість масла, труїть діток... То може й дві зарплати віддавати.
ОЛЕНА до Всезнайко Показати IP 8 Травня 2014 11:02
А що у вас є реально-документальні факти про отруення дітей? А що ви конкретно робите для своєї Батьківщини , міста і навіть вулиці еа якій живете?
Нормальний Показати IP 7 Травня 2014 22:11
От "сволотовець"...
Знаючий Показати IP 7 Травня 2014 22:45
Скільки було перевірок і кожен раз порушення,щодо якості масла яке поставляє фірма Тиверія в дошкільно навчальні заклади,просто тупо сплачують штраф і далі травлять діток і ще в нього халатає совісті піаритись .Цей пан повинен вже давно сидіти закритий.а свобода дає йому посаду. ГАНЬБА петеушніку вітіву.
КОБа для троля в Показати IP 7 Травня 2014 22:46
почни з себе
Анонім Показати IP 7 Травня 2014 23:42
Всім все завжди не так... Має велику зарплату, плює на людей - поганий, допомагає - ще гірший... Люди запитайте для початку в себе, що Ви для когось зробили, а тоді возмущайтесь.
таксист Показати IP 8 Травня 2014 02:38
гранична ц іна для садочка на масло, ледве вистачае на спред аби платили нормальні гроші то імасло поставлялося б нормальне.і чому така думка в людей якщо мае свою справу то злодій
лучанка Показати IP 8 Травня 2014 10:45
Люди добрі скажіть, а як має бути правильно, ще не один кандидат в депутати ,чи в міську чи в районну , чи на людина на любу посаду не була обхаяна завжди незадоволеними окремими людьми скажіть , а хто тоді повинен бути на цих місцях люди які мають незакінчену освіту чи немають ніякого досвіду роботи на керівних посадах, а може хтось сам себе висуне на керівну посаду і в нього все буде добре і ні в кого не буде до нього претензій, ідеальних людей немає , а наше суспільство настільки заздрісне що немає для нього підходящих людей давайте в першу чергу перед собою поставимо питання про культуру поведінки і без заздрощів будемо бідувати нову владу не корупційну, але починати треба із себе в першу чергу, а то всадочок хабар , в школу хабар, в лікарню хабар і т.д. ось де головна біда нашого суспільства.
ОЛЕНА Показати IP 8 Травня 2014 11:14
І ще -- я знаю особисто Вадима Богдановича . Благодійністю він займається дуже давно . навіть ще не будучи на посаді .Він давав кошти на ремонт старовинної церкви в селі Коршів, пожертви на храм,на його кошти побудований пам"ятник спаленим жителям села Вікторяни, бо в цьму селі фашисти спалили живцем його діда. Порядна , розумна, врівноважена людина. Не тільки допомагав фінсово Майдану, а сам особисто стояв на блокпостах і на Грушевського, іїздив в Київ не один раз. І правильно сказала "лучанка" починати потрібно з себе, І ще --ХАЙ КИДАЄ КАМІНЬ ТОЙ, ХТО БЕЗГРІШНИЙ!
Нестороння особа Показати IP 15 Травня 2014 16:37
Це тільки в нас люди можуть бути всім незадоволені...хай спробують добитись того, чого насьогодні досяг Вадим Богданович, в першу чергу, маю на увазі повагу та відношення людей до нього, а тоді дзявкати тут в коментах, бо фактами чи офіційно про протилежне заявити - кишка тонка.....Слава Україні!
Так просто до Нестороння особа Показати IP 13 Березня 2015 11:10
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus