USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Всі українські олігархи, крім Коломойського, надалі працюють в анексованому Криму

30 Жовтня 2015 19:08
Усі українські олігархи, за винятком власника групи «Приват» Ігоря Коломойського, мають свій діючий бізнес на півострові. Про це в ефірі програми «Гра в класику» заявила кримська журналістка, директор Центру журналістських розслідувань Валентина Самар, - інформує Frolnews.ru.

До слова, усю нерухомість Ігоря Коломойського, якого багато хто називає олігархом-демократом, в анексованому Криму заарештував російський суд. У той же час бізнес Порошенка у Липецьку, який, свого часу, тоді ще кандидат у президенти пообіцяв продати, якщо виграє вибори, розширюється і процвітає.

«Всі, за винятком Коломойського, олігархи мають бізнес у Криму. І ці люди присутні у владі. Починаючи з пана Косюка, який був першим заступником глави Адміністрації президента, у якого там величезний аграрний бізнес. Він постачає продукти і в Росію. Люди, які працюють на його фабриках, роблять упаковку повністю для перевезень в РФ. Це і пан Фірташ, бізнес якого продовжує працювати, не дивлячись на те, що залізничне сполучення з Кримом зупинене. У Ахметова продовжує працювати термінал у Севастополі, Жванія виготовляє цемент, який там же і реалізується», - заявила Самар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найбагатших українців збідніли за рік, лише Порошенко - збагатів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
123 Показати IP 30 Жовтня 2015 19:18
Ну як таке може бути???!!!
Анатоль_ до 123 Показати IP 30 Жовтня 2015 21:26
Нам, поліщукам то без різниці(((
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2015 19:54
"У той же час бізнес Порошенка у Липецьку, який, свого часу, тоді ще кандидат у президенти пообіцяв продати, якщо виграє вибори, розширюється і процвітає." Яким чином, якщо на нього минулого тижня продовжен арешт за порушення російского законодавства?
зхщшдлгоне Показати IP 30 Жовтня 2015 20:15
давайте будемо молитись на нього
Степан Бандера Показати IP 30 Жовтня 2015 20:16
Несправедливо. Давайте за це дамо Коломойському працювати на Волині
Анонім до Степан Бандера Показати IP 30 Жовтня 2015 21:23
слава нашому батьку
В-52 Показати IP 31 Жовтня 2015 01:57
Невже вам цікаві всі олігархи крім Порошенко? Про що ви мову ведете ? У нас в країні іде справжня війна. Президент, який клявся, що продасть бізнес. не продав. Ліпецька фабрика збільшила свою капіталізацію за часів президентства. Він вішає локшину на вуха українців, що він передав в управління свій кондитерський бізнес компанії Ротшільда. А неосвічені волиняки знають, що таке передати бізнес в управління? Юридично це позбутися управління бізнесом, проте повністю зберегти фінансові надходження. А хтось з вас запитав себе чому гарант поспіхом вивозив фабрику з Маріуполя у Європу? Не знав Порошенко, що окупація цього міста буде дуже короткою у часі та не вірив, що добровольчий ( тоді ще батальйон "Азов") з одними автоматами та броньованим Камазом звільнить місто з населенням у 455 000 мешканців. Всі ці олігархи це просто вже амеби в порівнянні з можливостями нашого гаранта.
А де Показати IP 31 Жовтня 2015 09:29
в цьому списку українці за національністю ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus