USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як міський голова луцьким ОСББ відмовляв

26 Січня 2017 19:30
Питання складу виконавчого комітету було одним з найбільш обговорюваних на засіданні 18 чергової сесії міськради. Представники громадського об’єднання «Рада голів ОСББ Луцька» просили міського голову включити їх представника до складу виконкому, та отримали відмову. Натомість, міський голова Микола Романюк під час сесії публічно заявив, що «не пам’ятає, щоб підписував подібні відповіді» і в якості доказів попросив надати йому копії цих листів.

У розпорядження Інформаційного агентства Волинські Новини потрапив лист, адресований градоначальнику від ГО та відповідь, підписана власноруч Миколою Ярославовичем.

Так, Рада голів ОСББ Луцька зауважує: в організації – представники більш ніж 60 ОСББ міста. Отож, це – численна когорта людей, які об’єднані навколо вирішення житлово-комунальних, управлінських проблем своїх будинків, які вони утримують та, відповідно, людей, що там мешкають. Звичайно, чимало питань не можна вирішити без волі міської ради, або її виконавчого комітету. Проте, нарікають вони, їх інтереси нікому представляти. Тож рішенням зборів вони пропонували включити до складу виконкому представника об’єднання Валерія Корпача.
Натомість отримали відповідь міського голови, який зазначив, що склад виконкому затверджений у кількості 19 чоловік і він повністю забезпечує виконання повноважень.
Додамо: в складі виконкому, начебто є представник від ОСББ міста – Роман Бондарук, делегований від Асоціації ОСББ Луцька. Та новостворені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків міста переконують: достукатися до нього зі своїми проблемами і потребами не можуть. Тому й просять надати місце у виконкомі представникові більш чисельного об’єднання.

Зауважимо, депутати міськради не підтримали рекомендаційне рішення про делегування до складу виконкому Валерія Корпача. Натомість запропонували зібратися міській владі та представникам обох організацій і вирішити, чия кандидатура задовольнила б більшість ОСББ міста.

До слова, Рада голів ОСББ скаржиться, що їх представника відмовилися також включати до міської комісії, яка розглядає розподіл коштів за програмою 70х30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 26 Січня 2017 19:51
Стаття ні про що: 1. Яким нормативним актом передбачено представництво ОСББ у виконкомі (може краще УТоС, УТоГ та ін.)? 2. За яким бісом комусь стукатись (недостукатись) до Романа Бондарука? 3. Представника до комісії? Де є прямий конфлікт інтересів? Коротше, стаття ні про що...
адвокат Показати IP 26 Січня 2017 20:26
Голова зробив велику помилку, що погодився взяти уркагана Бондарука в в склад виконкому. З такою біографією Роману не там сидіти. Його "рада" не зареєстрована, а виссана з х.. (вибачте - з пальця). Коли в місцевому самоврядуванні почали цінувати напівкримінальну самозванщину? Чому він собі приписує неіснуючі заслуги? Чому його захищає Яковлєв? За які заслуги? З ним ніхто не хоче мати справи. Голові треба зібрати голів ОСББ і розпитати, що і кого вони хочуть і чи потрібний їм Роман. Це буде дуже презентабельний захід і тоді все стане на свої місця. Читайте матчасть, там все добре виписано.
Мешканець Показати IP 26 Січня 2017 21:34
Грошики,мої грошики...В місті вже близько 350 ОСББ.70% з міськбюджету вже майже не діє,а на 2017 і поготів,бюджет читали.Хто перший до корита?Плати.Бондарук-це хто? Яка його роль.Зубку підгавкувати і якийсь офіс на Перемоги без ресурсу фінансового відкривати.Ідіотизм.Енергоощадливий Луцьк-повна брехня і показуха.
бізнес Показати IP 27 Січня 2017 08:58
В виконкомі має бути 8-10 членів (чоловік). Такий громіздкий виконком, як сьогодні, шкодить роботі, шкодить оперативності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus