USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як обиратимуть нового начальника в Луцькраді

3 Квітня 2014 16:20
На місце нового начальника відділу сім'ї та молоді Луцької міської ради проведуть конкурс, під час якого претенденти будуть складати письмовий залік, проходити співбесіду, їхні кандидатури будуть розглядати громадські активісти.

Про це стало відомо сьогодні, 3-го квітня, під час зустрічі першого заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука з громадськими активістами.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, з посади начальника відділу сім'ї та молоді Луцької міської ради звільняють Леоніда Лабу.

«Із 14-го квітня Леонід Лаба буде звільнений, таке рішення міського голови. Опісля буде оголошено конкурс», - сказав Святослав Кравчук.

Чиновник запевнив, що до співбесіди, окрім комісії від міськради, залучать громадських активістів, щоб процес був прозорим.

Святослав Кравчук наголосив, що ця посада тимчасова, на період декретної відпустки, та додав, що це можливість кожному проявити себе в організації роботи й зробити кар’єру в органах управляння.

Голова СГО «Молодіжна Платформа» Захар Ткачук висловив надію, що новим начальником відділу сім'ї та молоді Луцької міської ради стане достойна людина.

«Дякую друзі, що ви всі приходили висловлювати свою позицію щодо влади в міськраді, це наша велика перемога. Ми можемо покращити роботу цього відділу. Ми не хотіли, щоб це посадове місце було вільне, наша мета - достойна людина на посаді», - сказав громадський активіст.

Конкурс на посаду нового начальника розпочнеться 14-го квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Молодіжна Платформа Показати IP 3 Квітня 2014 16:26
Вибирати будуть того, кого БЮТ призначить...
вітя Показати IP 3 Квітня 2014 17:49
да це правильно написали кого бют захоче країна чудес була є і буде хто там по тих конкурсах вже проходив чесно? назвіть прізвище
кран Показати IP 3 Квітня 2014 18:20
кабздець буде відділу, я думаю про якусь підтримку від міськ.ради можна забути, всі гроші підуть на нужди павліків морозових
Справедлива Показати IP 3 Квітня 2014 20:47
А ти, Захарчику, вже мітишся на свіже крісло? От як добре, і посада свіжа появилася на горизонті, якраз для тебе. Скільки ти сили і часу свого зтратив, щоб Лабу скинути з посади? Тільки досвіду, та й мізків у тебе малувато. Скидати Лабу і горланити на всю Міську Раду про люстрацію - це одне, а от керувати відділом - зовсім інше. Це ж тобі не зубах. А в Крим не хочеш поїхати, і там шашкою помахати, там якраз не вистачає твого "молодіжного" запалу. Крим плаче по тобі а не крісло колишнього чиновника.
День до Справедлива Показати IP 4 Квітня 2014 12:56
А просто подумати шо "таварішч" Лаба ,за 2 роки, нічо не зробив і його відділ для молоді.......Роздавання грантів і грошей на фінансування незрозуміло кого - оце його робота???? Шо було зроблено для молоді???? Майданчики, заходи, фести??? Спортпрограми, творчі зібрання, розвиток сучасного мистецтва??? Взагалі хоч щось!!! А поляпати язиком на ВН всі можуть!!!
Справедлива до День Показати IP 7 Квітня 2014 21:10
Та що ти мелеш? Ти сам розумієш, про що ти говориш? Це відділ у справах СІМ'ї та молоді, і його основна робота - це взаємодія з сім'ями!!!!!!!! Оздоровлення дітей, запобігання насильства в сім'ї і.т.д. А не потакання групкам Ткачуків і Данильчуків, які з самого початку призначення Леоніда тільки й кричали про те, щоб його скинути із займаної посади. А тут під шумок і знайшовся привід, щоб злити. Леонід - професіонал в своїй роботі. А про "творчі зібрання" нехай Захарчик дбає. Мабуть, за все своє жіття на жодній роботі не працював, і не буде. Романюк розплатився Лабою як розмінною монетою тим шайкам ледацюг, які замість того, щоб працювати і виводити країну з кризи, ДЕРЕБАНЯТЬ ПОСАДИ!!!!!!! ГАНЬБА!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus