USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як розвалюють рибні господарства Волині

8 Липня 2014 18:00
Непорядні люди року взяли у свої руки три рибні господарства краю ще у 2012-ому році, на сьогодні вони розграбовані.

Про це розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заступник начальника управління Волиньрибоохорони Степан Бакай.

Зі слів Степана Бакая, 2 роки тому непорядні люди прийшли в Рокині й взяли під своє керівництво ВАТ «Волиньрибгосп», а потім і рибні господарства у Маневицькому і Шацькому районах.

«Нові господарі з’явилися, під керівництвом пані Куньчикової, яка оформила на себе рибгоспи. На сьогодні вони вже не займаються рибогосподарською діяльністю, але за цей час усе розкрали й розвалили. Для прикладу, на Волині був один міцний інкубаційний цех, де розводили рибопосадковий матеріал: коропа, товстолоба, білого амура. Їх потугами можна було зарибнити усі водні об’єкти області. А його розікрали і вивезли у Львівську область. Зауважу, що цей рибний інкубатор був побудований за державний кошт», - розповідає Степан Бакай.

Він додає, що на сьогодні в області немає жодного інкубаційного цеху. Через це страждають усі орендарі краю, бо не мають, де взяти рибопосадковий матеріал, тому змушені їздити з протягнутою рукою іншими областями.

Рибохоронець каже, що горе-бізнесменами зараз займається прокуратура й вже відбуваються судові процеси щодо незаконного придбання рибних господарств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 8 Липня 2014 19:20
І фамілії є і злочин описаний ЧОГО ЖДЕ МІЛІЦІЯ І ПРОКУРАТУРА????
321 до 123 Показати IP 8 Липня 2014 19:38
А якщо потягнути за ниточки,то знайдеться кому мотузку на шию надіти і в міліції,і в прокуратурі...
ага Показати IP 8 Липня 2014 19:44
люструйте вітьку карпюка, той все знає
Корінний лучанин Показати IP 9 Липня 2014 06:47
А слабо було на початку перевірити ПОРЯДНІСТЬ цих непорядних людей типу Куньчикової? Чого С.Бакай плаче, це ж стосується його професіоналізму, чи не так? Приходять якісь "мутні" люди , їм віддають рибгоспи Волині , а потім чиновники розводять руками, мовляв це непорядні люди так нашкодили. Рибгоспи Волині розвалили ( чи так було задумано кимось?), а хто буде відповідати та відшкодовувати збитки? В держави грошей нема. ДЕРИБАН ПРОДОВЖУЄТЬСЯ!
рибка Показати IP 9 Липня 2014 07:41
А пані Куньчикова це дружина Тараса Куньчика?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus