USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які іноземці спостерігали за виборами в Україні

28 Жовтня 2015 18:00
Більше сотні спостерігачів з понад 10 країн світу спостерігали за виборами в Україні. Окрім того, до цього процесу долучилися майже 1,5 тисячі спостерігачів з міжнародних організацій.

Згідно з офіційною інформацією ЦВК, в Україні були спостерігачі із 14 країн: Королівство Данія, Угорська Республіка, Федеративна Республіка Німеччина, Литовська Республіка, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії, Сполучені Штати Америки, Французька Республіка, Чеська Республіка, Словацька Республіка, Естонська Республіка, Японія, Канада, Республіка Австрія, Республіка Польща.

Загальна кількість зареєстрованих спостерігачів – 134.
Також стежили за перебігом виборів й представники 14 міжнародних організацій, таких як: Бюро демократичних інститутів і прав людини, Організації з безпеки та співробітництва в Європі, Європейська мережа організацій зі спостереження за виборами (ENEMO), Комітет «За відкриту демократію», Український Конгресовий Комітет Америки, Рада Європи, Європейський форум студентів, Європейська платформа за демократичні вибори, Фундація за демократію та управління, Міжнародна громадська організація «Політична ініціатива», Міжнародна неприбуткова неурядова організація «Міжнародне бюро розслідувань», Європейський Парламент, Міжнародна комісія з прав людини, Національний Демократичний Інститут Міжнародних Відносин, Комітет регіонів Європейського Союзу.

Загальна кількість зареєстрованих спостерігачів – 1421.
ЧИТАТИ ЩЕ: як голосували волиняни

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що міжнародні спостерігачі із Канади та Швейцарії побували на виборчій дільниці № 071086, що знаходиться по проспекту Соборності, 18 у Луцьку. Вони залишилися задоволеними роботою виборчої комісії, покинувши її з приємними враженнями та подяками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2015 19:32
Ну и толку от этих "международных" независимых от совести наблюдателей? Ведь по их мнению выборы на Украине прошли превосходно. И кто из вас с этим согласен?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus