USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Яким закладам Луцька можна працювати вночі. Перелік

20 Січня 2016 22:00
Виконком Луцької міськради затвердив перелік закладів, де можна відпочивати ввечері та вночі. Втім, «найгарячіші» з них перевірятимуть, чи сприяють вони погіршенню криміногенної ситуації в окремих районах міста.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради сьогодні, 20-го січня.

Перед тим, як затвердити режиму роботи окремих закладів торгівлі у Луцьку, ресторанного господарства та сфери послуг, члени виконкому визначилися із «проблемними» закладами.

До таких зарахували нічний клуб «Колізей», або як кажуть містяни – «Шайба», торговий павільйон «Бруклін» по проспекту Президента Грушевського, 1а і магазин «Десятка», що на вулиці Гулака-Артемовського, 15б.

Член виконкому Олександр Ніколайчук звернувся до присутніх із закликом не надавати вищезгаданим закладам дозвіл працювати нічної пори, мовляв, біля них найбільше дебоширять, виникає конфліктів та порушень, а в окремих ще й незаконно продають алкоголь.

«Колись у нас працював бар «Наталка», ми туди ледь не щодня на виклики приїжджали із групою швидкого реагування. Постійно були бійки, конфлікти в тому районі. Вже він не працює три місяці нічної пори й ми туди виїжджаємо не більше як раз у тиждень. Так само зараз ми їздимо дуже часто до «Колізею». Тому, аби зменшити в тому районі криміногенну ситуацію, я пропоную обмежити їхній час роботи до 3 ночі, не довше.

Щодо «Брукліну», то там незаконно продають алкоголь, але лише «своїм», тому зафіксувати факти порушення практично неможливо. Щодо магазину «Десятка» - та ж ситуація. Про фактпродажу алкоголю у цьому закладі свідчить те, що навколо магазину все заставлено пустими пляшками й так щоночі», - розповідає громадський активіст та просить обмежити цим закладам роботу нічної пори.

Начальник Луцького міськвідділу поліції теж виступивза обмеження роботи цим закладам у нічну пору.

Втім, начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міськради Олександр Козлюк запевнив, що про жодні порушення щодо вищезгаданих закладів не чув.

Із цього приводу перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев запропонував дослідити ситуацію навколо «проблемних» закладів, щоб не обмежувати їм роботу завчасно.

Так, питання щодо закладів «Колізей», «Десятка» та «Бруклін» зняли з розгляду до наступного засідання виконкому.

Щодо усіх інших закладів, то із 7:00 до 22:00 години працюватиму магазин «Ромашка», проспектт Соборності, 32 (підприємець Степанюк Зоряна Ігорівна).

До 23:00:

‒ ресторан «Корона Вітовта», вул. Плитниця, 1 (товариство з обмеженою відповідальністю «ВОЛИНСЬКИЙ ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНИЙ КОМБІНАТ»);

‒ бар «Меркурій», пр-т Соборності, 26 (підприємець Колода Володимир Ніконович);

‒ кафе «Грегорі», вул. Ветеранів, 11б (підприємець Лісник Людмила Борисівна);

‒ кафе «Хмельницький», вул. Богдана Хмельницького, 1б ( підприємець Остапенко Валерій Валерійович);

‒ супермаркет «Наш Край», пр-т Соборності, 11 (приватне підприємство «ТИМАГ»);

‒ магазин «Сова», пр-т Соборності, 11а (підприємець Герасимюк Василь Миколайович);

‒ магазин «Домашній», пр-т Відродження, 26а (товариство з обмеженою відповідальністю «ДОМАШНІЙ РІТЕЙЛ»).

До 24:00:

‒ багатофункціональна арена в торгово-розважальному центрі, вул. Сухомлинського, 1 (товариство з обмеженою відповідальністю «ПОРТ СІТІ ГРУП»).

До 02.00 ‒ ресторан «Мелодія», вул. Електроапаратна, 4 (підприємець Вересовський Віктор Іванович).

До 03:00 ‒ ресторан «Ліон»», вул. Львівська, 128 (товариство з обмеженою відповідальністю «ПРИВІТНЕ»).

До 04:00 ‒ бар «У Наталки», вул. Потебні, 62 (підприємець Хомич-Піддубна Наталія Василівна).

До 06:00:

‒ кафе «Паганіні», вул. Електроапаратна, 4 (підприємець Вересовський Віктор Іванович).

Цілодобово:

‒ розважальний комплекс «Опера», пр-т Волі, 42 (підприємець Швець Ольга Миколаївна);

‒ піцерія «Дядя Піца», пр-т Волі, 4в (підприємець Хорзова Поліна Вікторівна);

‒ боулінг в торгово-розважальному центрі, вул. Сухомлинського, 1 (підприємець Олексюк Альона Сергіївна);

‒ кафе в боулінгу в торгово-розважальному центрі, вул. Сухомлинського, 1(підприємець Кашевська Олена Григорівна);

‒ кінокомплекс в торгово-розважальному центрі, вул. Сухомлинського, 1 (товариство з обмеженою відповідальністю «ПРЕМ’ЄР СІТІ»);

‒ гастроном «Вишківський», вул. Героїв УПА, 8 (товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕРЦІЯ»);

‒ торговий павільйон «Дует» на зупинці громадського транспорту, пр-т Соборності, 37г (підприємець Мазурчук Олена Максимівна).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Я Показати IP 20 Січня 2016 22:11
А Рінг шо, всьо?
Адміністратор до Я Показати IP 20 Січня 2016 23:05
То ж всьо, Козлюра Олександр такий хабар захотів для себе й Каляна, що ми не потягнули(
Знаю як Показати IP 20 Січня 2016 23:14
Хтось перевіряв ось це: гастроном «Вишківський», вул. Героїв УПА, 8 (товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕРЦІЯ»)? Козлюк покриває колишніх податківців Дорощуків, сім’я яких є власником магазину. Для інформації - навіть не маючи ліцензії на цілодобову торгівлю, вони торгували цілодобово ,а всі проблеми супутні "залаштовували". Нехай Муковоз підніме статистику виїздів нічних опергрупами туди. Скільки разів там навіть стріляли і били вітрини магазину. А перелякані продавці часто й міліцію не викликали, бо самі не зареєстровані, працюють "по-чорному".
Лучанин Показати IP 20 Січня 2016 23:28
А що з Карабасом? НЕвже закрили? Нема куди й на пиво сходити
Лучанин до Лучанин Показати IP 21 Січня 2016 01:23
Тс-с-сссс! Про нього спеціально не написали. Невже мер себе образить? Шо за наївняк?
З міста Показати IP 21 Січня 2016 01:54
А з голівудом що буде?
місто Показати IP 21 Січня 2016 09:18
А Версаль?
Я Показати IP 21 Січня 2016 09:58
А "ГОЛІВУД", "ВЕРСАЛЬ", "РІНГ", "СТАРА ПІДКОВА", люди лишились без роботи? Давайте все позакриваємо. А в кого немає грошей на "ОПЕРУ". Будуть по лавочкам пити і гуляти, тоді меньше будуть повідомлень в Поліцію?
?? Показати IP 21 Січня 2016 10:16
На потебні "У наталки" завжди то хтось когось прибє, то підріже. Торік студенту політеха ножа в горло всадили, ледь вижив. Така інформація не впливає на надання ліцензії, депутати х-ві???
Луцьк Показати IP 21 Січня 2016 10:30
Їм по*єру на всіх людей які там працюють, сидять грамотєї ху..ві і вирішують питання які не дають ніякої користі, невже отак повиганяти людей на вулиці які там працюють це правильно, невже Романюк Микола Ярославович, який являється грамотною людиною, не може поставити на місце отих *** з виконкому, і пояснити, що це люди, які мають сім'ї і в сьогодення залишитися без роботи, ті ко*и з виконкому забезпечили подальше працевлаштування, що ви робите, Шановний Мер нашого міста, наведіть порядок, Ви людина з великої букви, подумайте, що люди залишаться на вулиці сьогодні, де вижити практично не реально, надіємося на Вас
Лучанини Показати IP 21 Січня 2016 10:34
Шановні члени виконкому, закон бумерангу ніхто не відміняв, колись і Ви всі залишеться ні з чим, і згадаєте людей, яких повиганяли на вулиці, як їм було вижити, Ви маєте робити роботу так, щоб люди були за Вами, щоб люди Вам дякували, а на сльозах людських, ще ніхто далеко не заїхав
Податки Показати IP 21 Січня 2016 10:35
А хто буде місцевий бюджет наповнювати? Виконком ????
Соц Показати IP 21 Січня 2016 10:39
Тарас Яковлев, дякуємо, що Ви сказали такі розумні слова, і не дали отак просто взяти і закрити все, правильно, спочатку розберіться, а тоді робіть висновки, вкажіть на недоліки закладів, і нехай попрацюють певний час, і якщо виявиться, що керівництво закладів проігнорували, тоді і закривати, а не так, взяли закрили, там ж окрім людей які відпочивають, правильно писали, ще є люди які працюють, що з ними? Цеж підприємці, які там кошти надходять в бюджет я не знаю, но все ж таки є якісь гривні, які наповнюють місцеву скарбничку
Цікаво Показати IP 21 Січня 2016 10:41
А коли будуть соватися по дворам і бухати, оце буде порядок в місті, там що одні ту**рилі в тому виконкомі сидять
Безпридєл Показати IP 21 Січня 2016 10:43
Романюк М.Я. Без Вашого там правильного рішення, порядку не чекати, наведіть його будь ласка, чому людей залишити не з чим
Опера Показати IP 21 Січня 2016 10:45
Таке враження, що люди в Опері одні самі ідеальні ходять, скільки там було всяких інцидентів, всі траури музон грає, а на виконкомі навіть ніхто про це і не згадав
аааа Показати IP 21 Січня 2016 13:14
А то шо алкоголь вночі на окко,вок продають?рівненська,гордіюк,володимирська?
Джек до аааа Показати IP 22 Січня 2016 14:40
Якшо ти не вмієш читати,то поясню-М.Луцьк до сіл не відноситься,на яких зареєстровані дані автозаправки.
Як Показати IP 21 Січня 2016 13:57
Ніхто нічого по цьому не знає
Рома центр Показати IP 10 Серпня 2016 13:39
На мою думку треба закрити нічний клуб "У Наталки" що на ВУл.Потебні там процвітає наркоманія та проституція серед студентів на що дивиться міська влада.Давайте разом боротися з цим закладом разом.Хто не вірить то хай сам прийде і подивиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus