USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович іде на поступки: уряд переформатують, закони відмінять?

24 Січня 2014 17:30
Президент України Віктор Янукович заявив, що на позачерговій сесії Верховної Ради, яка відбудеться у вівторок, 28 січня, буде прийняте рішення про переформатування уряду. Про це він заявив під час зустрічі з головами українських церков, передає кореспондент УНН.

“На ній ми приймемо рішення про переформатування уряду і, після цього, я підпишу указ”, — зазначив він.

Глава держави пообіцяв, що в уряді не будуть працювати люди, винні у непідписанні Угоди про асоціацію з ЄС.

Він також зазначив, що на тій же сесії буде внесено зміни до скандальних законів. Уже сьогодні експерти разом з опозицією почнуть працювати над внесенням змін до законів, які були ухвалені 16 січня, і “у вівторок ми за них проголосуємо”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 24 Січня 2014 17:44
Так, закон про "рух в колонах" - це дійсно повний маразм. Закон про реєстрацію сім-карт є суперечливий. Власне мої карти зареєстровані. Мабуть тому що я не роблю протиправних речей і мені немає чого ховатися. Всі інші закони не тільки мають право на життя, а й повинні бути підписані Президентом. Чим саме вони заважають простим громадянам? Обгрунтуйте!
катя Показати IP 24 Січня 2014 17:44
Брехун!!! Хто йому повірить! Самому слабо у відставку!!!
000 Показати IP 24 Січня 2014 21:43
фото дуріка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus