USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Яценюк дав Пустовіту два тижні, щоб підібрати кадри

5 Березня 2014 11:11
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив губернаторам за два тижні на завершення формування кадрових структур. Про це він сказав у середу на засіданні Кабміну, - інформує «Українська правда».

«Завдання, які зараз стоять перед головами обласних держадміністрацій, це фактично відновлення системи управління», - сказав Яценюк. З його слів, «люди будуть очікувати швидких і чітких змін».

Нагадаємо, головою Волинської обласної державної адміністрації 2 березня призначили Григорія Пустовіта.

Яценюк доручив губернаторам «жорстко, швидко і ефективно наводити порядок в системі державної влади».

Прем'єр також дав їм два тижні на внесення подань на керівників районних держадміністрацій.

«Терміново призначати людей, але таких людей, щоб потім їх прокуратура не ловила за скоєння злочинів», - сказав Яценюк.

«Завдання нового уряду країни - децентралізація влади».

Віце-прем'єр Володимир Гройсман буде відповідальний за швидкий пакет реформ щодо місцевого самоврядування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анонім Показати IP 5 Березня 2014 11:19
Не ловила :-):-):-):-) умельців
Анонім Показати IP 5 Березня 2014 11:27
кадри для фальсифікування виборів.ТО що українці зрозуміли для чого потрібна була революція?
10 Показати IP 5 Березня 2014 11:33
хр***н редьки не солодший. Безпартійних треба ставити, а не тих, які вже в батьківщині чи в ударі. дійсно, згідна з попереднім коментарем - вибори на носі, треба шмулю в президенти протягнути. ой не один ще буде майдан допоки не змете молодь всю ту погань, яка за 22 роки прилипла до корита і ніяк не може від нього відстати. Нові обличчя треба, а то вчора башкалик, сьогодні якийсь пустовіт, завтра - тетрапарк. Смішно і дико. Правий сектор, самооборона, де ви?
Анонім до 10 Показати IP 5 Березня 2014 11:39
Бабки ділять ті що люди скидались з останніх копійок...
мирний Показати IP 5 Березня 2014 11:49
Ага - вирішать!:) Як Козюра, Кіндер... нарадять, тих в крісла і посадять, а людям... ну самі розумієте, що в нас буде коїтись в області з таким "керівництвом"!:(
толік Показати IP 5 Березня 2014 11:50
а де такі люди і хто є на Волині? одні корупціонери. і розумних мало є і працелюбивих всі хочть побільше грошей але нічого не робити і ні за що не відповідати
вова Показати IP 5 Березня 2014 11:52
да зараз влізуть в крісла ті що і 2004 році і буде те ж саме не вірите? то побачите. все буде так само люди як були в ніщіті так і будуть хай докажуть що ні. нееееееееее вірююююююююююю
Ваня Показати IP 5 Березня 2014 13:00
Оце опудало підбере кадри.Не смішіть мене,бо впаду. Зараз набере всіх цих же самих, що й були при владі.Перефарбувалися і в перед.Жаль, що загинули наші дітки за ц зміни, а буде це ж саме хворе,корумповане суспільство.Не забрали уц них все награбоване,живуть царують і далі. Чи видумаєте, вони зміняться чи поділяться.Ніколи!!!!!!!
Тетяна до Ваня Показати IP 5 Березня 2014 14:28
Треба вірити в краще і воно обов"язково буде , тим більше при керівництві Пустовіта, такої прекрасної людини.
Гость Показати IP 5 Березня 2014 13:06
Який гидкий у нього фейс.Геть не розполагає до себе.Неприємний тип,що доброго він може зробити.І розуму там ой,як небагато.
Афанасій до Гость Показати IP 5 Березня 2014 14:25
В мене склалося таке враженння, що це ти неприємний тип, мабудь нічого доброго не робиш і з мізками в тебе не все впорядку, бо в Пустовіта все навпаки.
віра Показати IP 5 Березня 2014 14:29
Хлопці, зверніть увагу на Кру,цих псів режиму януковича!
Афанасію Показати IP 5 Березня 2014 16:43
Ти -типовий підхалим, оскільки захищаєш Пустовіта. Людину без фахової освіти або професії (замполіт), людина без досвіду роботи на виробництві чи в бізнесі (робота тільки в партії "Батьківщина"), людину ПРИСТОСУВАНЦЯ (він розподіляв кошти, які Турчинов направляв розвиток ПАРТІЇ на Волині, в райони області і займався агітацією), людину БОЯГУЗА - очолював опозицію, але коли приїхав до Луцька Янукович, сам Пустовіт мовчав і заховався. Героями були інші!
Анонім Показати IP 5 Березня 2014 18:51
У заступники потрібно брати людей, які працюють у облдержадміністрації, або працювали раніше!!!! Моя така думка потрібно взяти першого заступника та заступника і досить!!! На посаді заступника, який відповідатиме за комуналку "проблемну галузь усієї України" добре б дивився нинішній директор КП "Луцькводоканал" Корчук І.М. людина все своє трудове життя присвятила цьому!!!! http://vd.lutsk.ua/ua/korchuk_ivan_mykolayovych/ - я думаю цим багато сказано!!!!
Не довго ще бютівцям Показати IP 29 Березня 2014 10:29
Правий сектор, втрутіться будь ласка. Пустовіт кадри чистить під бют і хоче насадити в крісла тих, хто партії вигідний. Йому байдуже на думку народу, на думку працівників облради і обладміністрації. Де ж тут справедливість? Хай пояснить народу кого за що звільняє, а кого за які заслуги перед народом на посаду хоче вперти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus