USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Ліниві» керівники РДА звітуватимуть

18 Серпня 2014 10:37
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик наказав керівникам РДА звітувати, чому на особистий прийом до нього приходять волиняни з проблемами, 90% із яких можна вирішити на місцях.

Про це він повідомив сьогодні, 18 серпня, під час оперативної наради.

«Щодо прийому з особистих питань: 90% з них не повинен вирішувати голова ОДА. Вони відносяться до керівників РДА. Я буду мати персональну розмову з ними, чому ці питання не змогли вирішити на місцях», - наголосив очільник області й додав, що йому щиро шкода людей, які їдуть на прийом з районів.

Він зазначив, що значна їх частина – це пенсіонери, ветерани та інваліди.

«Вони витрачають час, здоров’я та кошти на дорогу. А все можна було вирішити на місцях! Я просив би апарат облдержадміністрації та структури, які відповідають за прийом громадян, врахувати ці зауваження і при формуванні заяви на прийом до голови ОДА надавати пояснення, чому наболілі питання не вирішили на первинному рівні – селищ, сіл та районів», - наголосив голова ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 18 Серпня 2014 12:01
ну повний тормоз...а хай спробує вирішити сам ці питання хоч раз...привик все на всіх перекидати і нічого не робити..
Для тормоза до Василь Показати IP 18 Серпня 2014 19:26
Це ти лошара і тормоз. Почитай текст статті нормально... лапух...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus