USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З приходом Бальчуна ситуація на «Укрзалізниці» погіршилася

26 Листопада 2016 18:18
Після приходу польського менеджменту в керівництво держкомпанії ПАТ "Укрзалізниця" ситуація там тільки погіршилася. Про це заявив член парламентського комітету з питань транспорту Олександр Урбанський, - інформує Мінпром.

"Ситуацію в "Укрзалізниці" на даний момент я оцінюю дуже негативно. Я не можу сказати, що наш європейський гість зміг втілити щось із того, про що він заявляв. На момент, коли Войцех Бальчун прийшов до управління "Укрзалізницею", у них запаси палива були на місяць, а зараз, дай Бог, щоб було на півтори доби", - зазначив він.

Це вкрай негативно впливає на роботу державного залізничного монополіста, підкреслив А.Урбанський.

Тим часом, сам генеральний директор "Укрзалізниці" Войцех Бальчун заявляє, що реформа на залізниці вимагає багато часу.

"Ми бачимо перебої зараз не тільки з вагонами-зерновозами. Ми бачимо перебої в прибиранні вагонів. Це просто нонсенс, такого ніколи не було. Побороти корупцію Бальчун, можливо і намагався, але це йому точно не вдалося", - зазначив Урбанскій.

За його словами, транспортний комітет Верховної Ради підтримує міністра інфраструктури Володимира Омеляна в його прагненні підвищити ефективність роботи "Укрзалізниці" за рахунок боротьби з корупцією, а не підвищення тарифів на вантажоперевезення.

За його словами, в "Укрзалізниці" необхідно вирішити проблему менеджменту і повернути підприємство в правильне русло.

"Я глава комітету з морегосподарського комплексу і знаю проблеми "Укрзалізниці" з того боку, що в порти погано подаються вагони і наші порти не доотримують вантажі. І одна з причин - відсутність палива. Ми не раз про це говорили міністрові. Міністр повністю поділяє думку комітету і так само стурбований цією ситуацією. Але Бальчуна запросили в країну працювати в "Укрзалізниці" і відвели для цього певні часові рамки. Я так розумію, що коли цей час закінчиться, щодо нього приймуть правильне рішення, яке буде необхідно для розвитку "Укрзалізниці", - припустив депутат ВР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 26 Листопада 2016 18:56
Поляк розшевелив злодійське кубло, яке роками на залізниці крали.
006 до дідо Показати IP 26 Листопада 2016 19:49
Для наших злодіїв ну дуже погано,ламають такі схеми перевірені роками...
Ladko Показати IP 29 Листопада 2016 13:46
Дубневичів на керівництво залізницею

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus