USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Залізничні смуги в Луцьку та Ковелі – суцільні смітники

7 Квітня 2014 14:37
На Волині обговорюють питання як прибрати область до Великодніх свят.

Питання прибирання сміття розглядали під час оперативної наради голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта сьогодні, 7 квітня.

Нагадаємо, в багатьох селах краю не облаштовані ділянки під сміттєзвалища. А ще в області не надто чисто біля митниць і залізничних шляхів.

Зокрема, зі слів заступника директора департаменту ЖКГ облдержадміністрації Володимира Бондарука залізничні смуги Луцька та Ковеля перетворилися на суцільні смітники.

Начальник державної екоінспекції Олександр Ткачук, своєю чергою, повідомив, що перевірити залізницю складніше, аніж інші об’єкти. Адже вони належать до компетенції Львіської залізниці.

Олександр Ткачук розповідає, що доводиться в цих питаннях співпрацювати з транспортною прокуратурою, і разом з правоохоронцями проводити перевірки.

До слова, торік екоінспекція за засмічення територій оштрафувала 365 волинян на суму 65 тисяч гривень. За три місяці цього року таких порушників в області спіймали «аж» 60. На користь держави цьогоріч стягнули 8,7 тисячі гривень штрафу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сонячна Показати IP 7 Квітня 2014 15:00
Чисто не там, де прибирають, а там - де не смітять!!!
Я Показати IP 7 Квітня 2014 16:51
Суцільний смітник вся Україна....і доки там на сході... ловлять сепаратистів... то європа буде хоронити тут у нас всі свої відходи... Слава РЕВОЛЮЦІЇ !!! Герої тихо сплять.... вони навіть і не знають.... що іх чекає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus