USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Зареєстровано 62 кандидати у нардепи від Волині. ІМЕНА

2 Жовтня 2014 18:45
Від п’яти одномандатних округів, що у Волинській області, вже зареєстрована 62 кандидатів у народні депутати України. З них 27 висунутих партіями і 35 самовисуванців, - йдеться на офіційному сайті Центральної виборчої комісії.

Якщо ще 30 вересня на сайті ЦВК значилося, що від п’яти одномандатних округів, які у Волинській області, зареєстровано 50 кандидатів у народні депутати України, то вже ввечері 1 жовтня їх стало на 12 більше (всього наразі 62). Списки поповнили ті, кого було зареєстровано впродовж 29 – 30 вересня, однак дані про потрапили до рубрики «Кандидати в депутати в одномандатному виборчому окрузі» 1 жовтня.

Найбільше тих, хто хоче стати народним обранцем, - у Луцькому окрузі № 22 (їх 16), найменше – в Ковельському окрузі № 22 (їх 8), - повідомляє «Волинська правда» з посиланням на сайт ЦВК.

Четверо кандидатів додалося за день по виборчому округу № 22 (м. Луцьк). Зокрема, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, раніше Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації двом кандидатам в народні депутати України з Луцька, а саме Роману Бондаруку та Антону Кривицькому. Зараз ці кандидати - у списках зареєстрованих.

У виборчому окрузі № 19 (м. Володимир-Волинський) зареєстровано 14 кандидатів: Олексій Буторін (самовисування), Сергій Головатий (самовисування), Ігор Гузь (партія «Народний фронт»), Юрій Гупало (самовисування), Сергій Дзенік (самовисування), Костянтин Зінкевич (самовисування), Сергій Ковальчук (самовисування), Зінаїда Купира (самовисування), Євген Мельник (ВО «Свобода»), Андрій Оніщук («Батьківщина»), Ганна Савюк (КПУ), Олександр Скіпальський (самовисування), Микола Юнак (самовисування), Віктор Ярема (Радикальна партія Олега Ляшка).

У виборчому окрузі № 20 (м. Горохів) – 12 кандидатів: Володимир Бондар (партія «Блок Петра Порошенка»), Володимир Вдовенко (самовисування), Ігор Воронко (самовисування), Роман Карпюк («Батьківщина»), Володимир Красуля (самовисування), Сергій Мартиняк (самовисування), Анатолій Маткобожик (КПУ), Віктор Сава (партія «Блок лівих сил України»), Володимир Саєвич (самовисування), Вячеслав Федін (Радикальна партія Олега Ляшка), Юрій Цейко (само висування), Олексій Чайка (самовисування).

У виборчому окрузі №21 (м. Ковель) – 8 кандидатів: Олександр Гаврищук (самовисування), Михайло Гетьман («Батьківщина»), Сергій Дружинович (партія «Сила Людей»), Валерій Івасюк (самовисування), Степан Івахів (самовисування), Олександр Кононович (КПУ), Тетяна Кучер (Радикальна партія Олега Ляшка), Микола Скальський (партія «Блок лівих сил України»).

У виборчому окрузі № 22 (м. Луцьк) – 16 кандидатів: Роман Бондарук (самовисування), Анатолій Грицюк (самовисування), Борис Загрева (самовисування), Роман Іванюк («Блок Петра Порошенка»), Геннадій Кожевніков (партія Українська платформа «Собор»), Ірина Констанкевич (самовисування), Антон Кривицький (самовисування), Ігор Лапін (партія «Народний фронт»), Андрій Омельчук (самовисування), Віктор Пащук (КПУ), Костянтин Петрочук (Радикальна партія Олега Ляшка), Олександр Пирожик (самовисування), Роман Поліщук (партія «Блок лівих сил»), Григорій Пустовіт («Батьківщина»), Ігор Рицко (самовисування), Олександр Шуцький (самовисування).

У виборчому окрузі № 23 (смт. Маневичі) – 12 кандидатів: Василь Байцим (партія Зелених України), Федір Веніславський (самовисування), Юрій Дмитрук (КПУ), Ігор Єремеєв (самовисування), Павло Забокрицький (самовисування), Людмила Кирда («Батьківщина»), Юрій Кулачек (самовисування), Роман Ляшко (Радикальна партія Олега Ляшка), Анатолій Медведєв (самовисування), Дмитро Савич (самовисування), Олександр Савчук (самовисування), Сергій Ткач (партія «Блок лівих сил України»).

Нагадаємо, 30 вересня Центральна виборча комісія завершила процес реєстрації кандидатів у народні депутати України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року. Всього зареєстровано 3 468 кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах, в тому числі висунутих шляхом самовисування – 2 087, партіями – 1 381.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 52
фотограф Показати IP 2 Жовтня 2014 18:59
А подивіться у "ВолиньПост", як лихвар, син лихваря, спекулянт грошима Роман Іванюк здав кров для бійців АТО. Сенсація!! Синиця море запалила!!! 9 фотографій, як він страдає від обезкровлення, як закочує очі. Жах" Одного лише сюжету бракує: немає пози раком. І коментування закрите. Він теж хоче стати депутатом.
Клим до фотограф Показати IP 2 Жовтня 2014 19:09
Не знаю хто такий "Роман Іванюк", але він краща кандидатура ніж оця "трійко", що подана нихче
Волинь до фотограф Показати IP 2 Жовтня 2014 19:22
Волиньпост з пащенком стоять " раком" перед єрьомою, ніякої інформації не пропустять , де йдеться про депутатів-перевертнів з Волині: про єремеева, івахіва, мартиняка
222 до Волинь Показати IP 2 Жовтня 2014 20:03
люди байкутуємо Волиньпост це Єремеєва Івахіва Мартиняка сайт вони його купили разом з Пащенком зрадником
Анонім до 222 Показати IP 3 Жовтня 2014 09:34
А "ПП" чи "ВН" - хіба не те ж саме ? Про одних все, а про декого - ні пари з вуст. По окремих статтях навіть коментарі відключають, що дає підставу сумніватись у їх "незалежності" ..
Анонім до Волинь Показати IP 3 Жовтня 2014 12:13
Так як і ВН про Палицю
психіатр до фотограф Показати IP 2 Жовтня 2014 21:51
То він не внук лікаря?
ЧИТАЧ до фотограф Показати IP 2 Жовтня 2014 22:26
Я ЦЕ ТАКОЖ ПОМІТИВ.. ДУЖЕ ВАЖЛИВА НОВИНА.. ПОТРІБНО ЗАВТРА ПОДАТИ НОВИНУ ЯК ВІН ВНОЧІ СПАВ, ШО ЇВ, ЩО СНИЛОСЯ І Т.Д.
Волинянин Показати IP 2 Жовтня 2014 18:59
Всі "дружно", (єрємєєв, івахів, мартиняк)голосували в січні за антинародні закони в угоду банди януковича - а тепер всі дружньо знову "лізуть " в ВР - волиняни , невже знову нас "куплять" гречкою та пластиковими вікнами ???....
виборець до Волинянин Показати IP 2 Жовтня 2014 19:26
і тебе куплять, і мене куплять... бо достойні ( чи розумні швидше всього) чомусь туди не пруться.
Анонім до Волинянин Показати IP 2 Жовтня 2014 19:54
Так, нажаль нічого не змінюється, в цих двох поців навіть конкурентів не має достойних, а от мартиняку нерви трохи полозкочуть!за що блін боролися , за що гинули люди, не буде нічого кращого знову виберемо цю свору злодюг і продажних маріонеток, а жаль!!!
виборець до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 20:00
Хто йому що зробить? він вже рахуйте пройшов! бо хто йому конкурент достойний? сидять по норах і посміхаються.
Анонім до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 20:01
А не і в мартиняка теж не ма конкуренції!
Наташка Ф до Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 06:15
Хто нерви полоскоче? Там нема конкурентів. Загрева був би - якби йшов по Горохову. А що робить Бондар на цьому округу? Та то ж собака жіночого роду помаранчевого зброду!! Люди добрі, куди воно пре? Таких люструвати чере палю одразу! Не нагріб ще, нечисть...
виборець Показати IP 2 Жовтня 2014 19:22
в країні війна.щодня гинуть люди, новини страшно дивитись. а до корита - бажаючих більше як в АТО. а що, "п...ти" - не мішки носити.
555 Показати IP 2 Жовтня 2014 19:41
Єремеєв Івахів Мартиняк Бондарь це люди які продали країну!Їх потрібно люстровати довічно!
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 19:47
Любі мої шановні українці! Правий Сектор та інші патріоти,демонструючи небачений героїзм,проливають кров за вас на Донбасі і не мають при цьому ні офіційного статусу,ні жодної підтримки з боку держави. Тому прошу вас підтримати їх на виборах,щоб було хоч якесь політичне прикриття,бо владні структури,керовані олігархами, вже починають переслідування *воїнів світла*. Навіть якщо ви не в повній мірі поділяєте наші погляди – проголосуйте за Правий Сектор! Вони рятують вас,а ви врятуєте їх,тих самих героїв майдану,які пішли на рішучий штурм і разом з вами повалили Януковоча!!! Праий Сектор зараз бере безпосередню участь в обороні Донецького аеропорту.
анатол до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 20:43
Що ти мелеш?
Федора до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 22:21
Коли я бачу хто представляється правим сектором - мене тошнить більше ніж від бандюг, риг і олігархів. Збрід, позбавлений інтелекту повністю, колишні бандюгани і прошвиндеі. Це не про всіх. Але таких так багато, що гидко, просто гидко.. Вони не голосували за диктатор сукні закони тільки тому, що не сиділи у залі ради на той час. І тільки. Чи це заслуга? Аж ніяк... Бо за пару гривень вони здатні вчинити таке, що диктаторські закони здадуться дитячої казкою
Анонім до Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 13:17
ти шо куриш ??
факт Показати IP 2 Жовтня 2014 19:49
Чому вiд Володимира-Волинського не пiшла у ВР Украiни видатна громадська дiячка Наталя Камишнiкова? Могла би узяти 100% голосов у 19 окрузi!
Іван Багряний до факт Показати IP 3 Жовтня 2014 15:01
бо камишникова - продажна шкура йде туди де більше платять
Правда Показати IP 2 Жовтня 2014 21:35
Два невдахи-голови ОДА йдуть мажорами на вибори.Один рекордсмен світу зі швидкісного перебування в сідлі влади,другий-чемпіон світу і Волині зі вступання в теплі і мя*кі (правда,часом смердючі) партії:(6-7шт. може більше) Пустовіт не зробив взагалі нічого путнього і толкового,а Бондар був і є пустомелею-пустоцвітом.Він за Ющенка агітував,за Януковича, в другому турі теж,за Порошннка цілував всіх взасос,а зараз хай один і другий поцілує нас в одне місце,а голосувати за них не будем.
орел до Правда Показати IP 2 Жовтня 2014 21:47
Згiдний! Будемо голосувати за Вiктора Ярему, порядну национальной свiдому людину та чесного пiдриемця! Нововолинцi за Радикальную Партiю! Нововолинськ за Ляшка!
Іван Багряний до орел Показати IP 2 Жовтня 2014 23:51
шоооооо? ярема- міні-олігарх, права рука сапога, чм* противне вобщем
лол шта до орел Показати IP 3 Жовтня 2014 12:17
Друже, я істинно вірю, що закінчиш ти своє ПТУ, наберешся розуму і зрозумієш, що дана партія із його кандидатами нічого окрім інтересів олігархів не відстоюють. Голосуй за Батьківщину, Самопоміч чи хоча б того самого Гузя, але Ляшко - це для реально для слабоумних
Ігор до орел Показати IP 17 Жовтня 2014 02:09
За Ярему ? Ти що, з глузду зїхав ?
222 до Правда Показати IP 2 Жовтня 2014 23:34
У Пустовіда хоть совість є! А Бондарь це повія куда вітер туда і він !
Гаврилишин Показати IP 2 Жовтня 2014 21:41
Я не розумію як так може бути = Бондарук обікрав Західінкомбанк вкладники мітингують а він хоче представляти їхі інтереси?
Анонім до Гаврилишин Показати IP 3 Жовтня 2014 09:23
А депутатська недоторканість потрібна.
100% Показати IP 2 Жовтня 2014 21:41
Ну шо ти мелеш ? Коли Бондар агітував за януковича ? Назви хоч один факт.
Хіхік до 100% Показати IP 2 Жовтня 2014 22:24
Назву. При Януковичу Бондар готувався вдруге стати головою ОДА..
444 до 100% Показати IP 2 Жовтня 2014 23:38
І зараз Бондарь бабкі у Мартиняка взяв щоб технічним кандидатом іти і в нормальних людей голоса забирати ! Бондарь знімись !
аяяй Показати IP 2 Жовтня 2014 21:42
В Горохове кандидат Владимир Бондарь это часом не бывший ли губернатор Волыни.?
Ага до аяяй Показати IP 2 Жовтня 2014 22:23
Саме той, і волиняни добре пам'ятають його заслуги :)) в цьому і жарт, і фатум..
Горохівчанин до аяяй Показати IP 2 Жовтня 2014 22:24
"Бивших" політиканів не буває!
Ігор Показати IP 3 Жовтня 2014 00:34
А те що Бондар був весь час на майдані і на ньго кримінальну справу завели то в вас амнезія? Чи може то конкурентникі підписують?.............
Патріот до Ігор Показати IP 3 Жовтня 2014 06:21
На майдані нас було багато, і ми не забули нічого! Особливо заслуг аНальковича.. Точніше їх відсутність. І, натомість, купу брехні в очі та позаочі. Він та його молода(..) команда буде тобі лизати очко за гривню. Навіть собі лизатиме. Головне процес. Гнилий оранджад...
шкода до Патріот Показати IP 3 Жовтня 2014 12:22
майдан провалився як фанера над Парижем! Рекомендую всім придбати зброю та готуватись до війни, а "інтереси майдану" засунути поглибше. Голосуйте за будь-кого, але за тих які не купують голоси людей, бо якщо людина платить, отже вона розраховує повернути ці кошти. Зробіть правильний вибір, дайте душам загиблим відпочити.
Патріот до шкода Показати IP 3 Жовтня 2014 12:48
А про майдан і не йдеться, то просто колишня помаранчева гнида рветься до корита від чого просто верне. Хто що мав для себе зрозуміти з майдану - той це вже зробив. А тих, хто продає голос за пару гривень чи кіло гречки - громадянства треба позбавляти - які ж це громадяни, якщо вони навіть не спроможні здійснити волевиявлення?!
Володимир Волинський Показати IP 3 Жовтня 2014 00:37
Нарешті по 19 є кого вибрати.Юнак Микола
факт до Володимир Волинський Показати IP 3 Жовтня 2014 07:17
А Камiшнiкова з Вiктором Яремою чим тобi не пiдходять?
аяяй Показати IP 3 Жовтня 2014 08:34
Кандидаты от Блока Порошенко одно сплошное разочарование!!!!!!!!Старые скомпрометировавшие себя все лица!!!Очень жаль что наш президент ведет таких в политику!
за палицю до аяяй Показати IP 3 Жовтня 2014 10:30
Неже Ігор Палиця "разочарованиие".?!! Йому довірив Порошенко місце у списку
Наташка Ф до аяяй Показати IP 3 Жовтня 2014 12:50
Мається на увазі Бондар - заслужене політичне простирадло легкої поведінки
Марія Показати IP 3 Жовтня 2014 10:52
Роман Олегович Іванюк - син Олега Іванюка ,колишнього працівника Волинського Приватбанку.
Марія Показати IP 3 Жовтня 2014 11:06
Пробачте, не колишній , а теперішній -заступник директора ВГРУ ПриватБанку.
Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2014 11:45
Єрємєєв, Івахів, Мартиняк - знову пруться в Раду... В них на руках кров людей з майданту заром із ригами та комуняками... Округи під них зачищені... ПРойдуть однозначно...
правда-2 Показати IP 3 Жовтня 2014 11:56
Бондар в другому турі 2010р.за Яника злив всіх своїх проющенковських спостерігачів газети "Вільна думка".Ми були в шоці-хто міг подумати в 2004р. на Майдані про таке.За це від Яника він отримав роботу"Теплий дім"-проект Євросоюзу,який курувала адміністрація Президента.Герої майдану херові, розвалили державу,завели людей у блуд,а зараз знову у владу лізуть.
Кривда до правда-2 Показати IP 3 Жовтня 2014 12:54
Який то герой майдану? про що ви говорите? тинялося там стіни обтирало - дивилося де може посада впаде. Не забули як він під шумок хотів у керівники чи то самооборони чи то на посаду в ОДА на Луцькому майдані? Люди тоді сказали, що яйця відірвуть - не дойшло товстопикому...
я Показати IP 3 Жовтня 2014 11:59
Мартиняку - ганьба!!! Не пропустимо гниду до влади!!!
лора Показати IP 6 Жовтня 2014 12:33
а хто знає що про Гупала юрія з 19.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus