USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Киву звільнили з Національної поліції

14 Травня 2016 23:47
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков перевів начальника департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Іллю Киву на посаду у МВС.

Про це повідомляє ЛІГА.net.

Зі слів Авакова, відтепер Кива буде займатися питаннями ветеранів АТО. Що ж стосується причин звільнення Киви із Нацполіції, то глава МВС зазначив, що екс-начальник департаменту протидії наркозлочинності не спрацювався із Хатією Деканоідзе.

«Перевели до МВС курувати питання в підрозділі щодо ветеранів АТО. Причина - не робочі показники, адже вони якраз хороші. Причина - не спрацювався з Хатією», - заявив міністр.

Нагадаємо, сьогодні, 14 травня, глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що вирішив звільнити Іллю Киву з посади начальника Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України. Аваков додав, що Кива перейде на іншу посаду. Втім, на яку саме, він не уточнив.

Раніше, голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що подала заяву на звільнення скандального начальника департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Іллі Киви. «Я подала заяву на його звільнення. Як офіцер честі, не бачу цієї людини в новій Національній поліції. Зараз рішення не за мною. Що я ще можу сказати в цій ситуації? І взагалі я не зовсім розумію, чому питання Киви таке важливе для медіа-простору», - сказала Деканоїдзе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сераховичі Показати IP 15 Травня 2016 07:27
Ще не один мойша не пішов працювати двірникомю.тим більше при нинішньому керівництві.
поліграф Показати IP 15 Травня 2016 15:22
ведуча запитала ківу - чи готовий він пройти поліграф, на що ківа відповів, а чи готовий поліграф пройти його... німа сцена...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus