USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Tesla повідомила про понад 400 млн доларів збитків

25 Липня 2019 13:52
Американська компанія Tesla за підсумками II кварталу 2019 року зафіксувала збитки у розмірі понад 408 мільйонів доларів.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на корпоративну звітність компанії.

Як випливає з документів, збитки компанії поступово знижуються. В минулому кварталі цей показник становить 702 мільйони доларів, а в II кварталі 2018 року – 718 мільйонів доларів.

Представники Tesla відзначають, що за звітний період, що завершився 30 червня, покупцям були доставлені понад 95 тисяч електрокарів Model S, Model X, а також Model 3. Здійснено їх було понад 87 тисяч. Компанія підкреслює, що обидва показники стали рекордними. Як випливає з документів, в II кварталі поточного року виручка компанії становила 5,2 мільярда доларів.

Як констатує агентство Bloomberg, аналітики очікували, що збитки Tesla будуть не такими великими. Після публікації звітності вартість акцій Tesla на електронних торгах знизилася приблизно на 10 п. п. Tesla початку складання Model 3 в липні 2017 року, однак зіткнулася з труднощами в нарощуванні виробництва.

Раніше повідомлялося, що компанія Tesla планує збудувати в Україні дві станції швидкої підзарядки акумуляторних батарей Superchargers. Згідно з картою на сайті компанії, дві нові станції вже скоро можуть з’явитися у Рівненській та Житомирській областях. При цьому уточнюється, що час і місце будівництва станцій можуть змінитися
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus