USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Державтоінспекція перекрила в’їзди в Київ

18 Лютого 2014 17:45
Кордони ДАІ перекрили в’їзди до Києва

Про це повідомляє кореспондент Еспресо.TV.

З його слів, кордон ДАІ на виїзді з Києва в напрямку Броварів, перекрив дорогу і пропускає машини лише по одній.

Як повідомляє «ЛігаБізнесІнформ» також перекриті житомирська, бориспільська та одеська траси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
правильно TV Показати IP 18 Лютого 2014 17:53
Добре зробили. Бандоту пора розігнати.
Ольга до правильно TV Показати IP 18 Лютого 2014 18:08
Включи мозги, якщо вони в тебе є, і не пиши такий "брєд". Бо тільки психічнохворі можуть писати такий коментар, коли вбивають мирних людей.
Оля до Ольга Показати IP 18 Лютого 2014 18:20
А ви шановна скажіть но, куда ті "мирні" сьогодні йшли і що робили? А як прищимили, то відразу соплі?! Вчиться відповідати за свої вчинкі! Вже вся світова спільнота засуджує сьогоднішні дії радикалів і бойовиків!!!
Василь до Ольга Показати IP 18 Лютого 2014 20:43
Поки що мирних людей вбито саме митингувальниками! Вбито людину в офісі ПР, яка вийшла до мітингувальників на переговори. Він вийшов без пістолета, без каменя в руці, без коктейля Молотова. А його вбили! Всі інші мирними людьми не були! Міліція не може бути мирною апріорі, вона для того і існує. А от хто є психічно хворим треба ще розібратися. Саме за те що реформи в медицині не проводилися і людям з психічними порушеннями весь час не надавалася потрібна допомога, а навпаки, вона тільки зменшувалася, повинні відповісти абсолютно всі хто були при владі, всі народні депутати, які допустили це своєю бездіяльністю. Але це повинно відбуватися в законний спосіб, а не на вулиці!
Анатолій Показати IP 18 Лютого 2014 18:25
Ольга, та ще багато інших коментаторів, як можна "тупо вестися" на коментарі "тролів", як, наприклад, "правильно TV"? На їхні коментарі не варто відповідати. Хіба ви не бачите, що вони спеціально викликають вас на конфлікт?
Василь до Анатолій Показати IP 18 Лютого 2014 20:52
А хто троль? Де ви взагалі взяли таке визначення, юначе? Ви обдивилися мультиків? Ведетеся ви на заклики своїх співучасників! Від зла у світі ще ніколи добра не було! Ніколи... Що неправильного сказав "правильно TV"? Сказав неправильно, бо зупиняють саме вас? Так вони намагаються вам врятувати життя! Краще б прокинулися, та подякували їм. Але це марно. Так само як неможливо вилікувати більшість наркоманів, так і неможливо подібним вам вживити здоровий глузд. За свої права боротися треба з розумом, а не "без башки"!
Анатолій Показати IP 18 Лютого 2014 18:29
і ще одне, на свій комент можна самому ставити плюс або мінус ))) ям так і зробив. думайте ;)
ользі Показати IP 18 Лютого 2014 18:58
Ви просто створили образ "мирного" протестувальника - в масці і з щитом, за поясом пляшка з коктейлем Молотова, в кишені "травмат". Йде і гундосить собі під ніс "мирні" мантри - "банду геть", "яника геть", а потім з криком "я мирний протестувальник" кидає пляшки з горючкою, лупить палкою міліціонерів. До речі, Ви дивилися відео, хто сьогодні розпочав бійню в Києві? Навіть "вожді" опозиції не звинувачують в цьому правоохоронців. І погодьтеся - цей натовп вони давно вже не контролюють, а йдуть на поводу в нього.
ользі Показати IP 18 Лютого 2014 19:08
Подивись, скотиняко, обовязково подивись це відео, і ти зрозумієш, чому міліція затримує твоїх свинячих товаришів. Подивись, обовязково подивись і закрий свій свинячий писок на замок.http://www.youtube.com/watch?v=2q4TaZyKv3Y&feature=player_embedded

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus