USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дорожники Волині знову протестуватимуть

25 Вересня 2015 13:49
На Волині працівники служби автомобільних доріг у понеділок, 28 вересня, знову вийдуть на акцію протесту.

Нагадаємо, 14 вересня працівники філій ДП "Волинський облавтодор" вже перекривали дороги. Акцію протесту влаштували для того, щоб їм погасили борги по заробітній платі.

28 вересня працівники Волиньоблавтодору планують знову вийти на дороги і перекрити 7 трас. В акції протесту візьмуть участь близько півтисячі дорожників.

Про це розповів ВолиньPostу головний інженер Служби автомобільних доріг Волині Юрій Калинюк.

Зі слів посадовця, борги по заробітній платі становлять 14 мільйонів 300 тисяч гривень. Автодор не розраховується за виконані роботи ще з березня.

Загалом, перекриють такі дороги: Луцьк-Львів (с. Гірка Полонка), Луцьк-Рівне (Струмівка), Луцьк-Ковель (с. Копачівка), Київ-Ковель-Ягодин (біля с. Любленець), Київ-Ковель-Ягодин (біля поста ДАІ), Луцьк-Устилуг (с. Фалемичі), Ковель-Ратно-Доманове (смт Ратно).

Акція протесту триватиме з 11:00 до 13:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Степан Показати IP 25 Вересня 2015 14:21
Перш ніж писати статтю розберіться будь-ласка що є Служба автомобільних доріг, Облавтодор і "Автодор"
Анонім до Степан Показати IP 25 Вересня 2015 15:41
Облавтодор - це областне відділення Автодору
Доржник Показати IP 25 Вересня 2015 15:57
Багато напутано у тексті, Юрій Каленюк головний інженер Волинського облавтодору.
Олег Показати IP 25 Вересня 2015 17:13
Вже давно пора страйкувати. Вже більше трьох років затримують зарплату, а зараз взагалі не платять, бо заблоковані рахунки служби автомобільних доріг. Страйкувати треба зимою, коли замете, не виходити на роботу і не чистити, може тоді до когось дійде. За 2 тижні можна було розблокувати рахунки, але доля людей, які працюють у важких умовах на дорогах та ще й з зношеною совдепівською технікою і без фінансування, нікого не цікавить. Та зарплата, як кіт наплакав, бо ж перевели на не повний робочий тиждень і тої не платять... Як жити людям при теперішніх цінах на все?Хто відповість за це?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus