USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Їдуть всі, але в масках»: у Володимирі-Волинському не перевірятимуть COVID-сертифікатів у транспорті

9 Листопада 2021 12:38
У маршрутках та тролейбусах Володимир-Волинської територіальної громаді не перевірятимуть наявність COVID-сертифікатів чи ПЛР-тестів у пасажирів.

Про це під час брифінгу повідомив голова Володимир-Волинської територіальної громади Ігор Пальонка.

«На території громади ми дозволяємо користуватися громадським транспортом усім людям, незалежно від того вакциновані вони чи ні. Їдуть всі, але в масках, бо масковий режим у нас обов’язковий», – наголосив посадовець.

Нагадаємо, 6 листопада 2021 року луцька влада прийняла рішення, що громадським транспортом у Луцькій громаді зможуть користуватися пасажири без COVID-сертифікатів про вакцинацію.

Попри заяву заступниці голови Волинської ОДА Людмили Тимощук про те, що буцімто міська влада Луцька порушила закон, дозволивши проїзд у громадському транспорті невакцинованим особам, у поліції запевняють – таке рішення є цілком законним.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрій Показати IP 9 Листопада 2021 16:29
Цікаво,а де у Володимирській громаді є тролейбуси?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus