USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Крим залишився без нових автомобілів

18 Квітня 2014 19:28
Українські імпортери припинили постачання в Крим автомобілів і запасних частин.

Про це депутат Державної Ради РК, президент групи компаній "Автодель"Михайло Смолянов повідомив сьогодні на засіданні позачергової сесії кримського парламенту.

За його словами, на сьогодні товарні запаси кримських автодилерів вичерпані. При цьому налагодити постачання з Росії поки не вдається, - інформує Gazeta.ua.

На поточний момент склалася вкрай гостра негативна ситуація на внутрішньому автомобільному ринку Криму. Провокується не тільки стагнація, але і повна зупинка всього автомобільного бізнесу в Криму і в Севастополі. Припинені поставки автомобілів і запасних частин від імпортерів України, багато автопідприємств Криму і Севастополя закрили, працівники відправлені у відпустку без утримання", - розповів Михайло Смолянов.

За його словами, все це загрожує закриттям сотні великих автопідприємств та іншими негативними наслідками, аж до того, що кримчанам найближчим часом можуть перестати чинити сервісно-ремонтне обслуговування автомобілів.

Виходом із ситуації, на думку Михайла Смолянова, може стати налагодження поставок з регіонів Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
по Показати IP 18 Квітня 2014 20:29
повній вперед до "світлого" майбутнього,якого так з нетерпінням чекали!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus