USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучан кличуть «шукати негренят»

29 Вересня 2015 18:18
На першу гру сезону 2015-2016 кличуть всіх охочих луцькі автоквестери. Гра відбудеться 2 жовтня і носитиме назву «Десять негренят». Організатори зазначають, що це гра у легкому форматі, тому запрошують новачків долучитися до луцької спільноти квестерів.

Суть такого виду змагання, як «автоквест» полягає у відгадуванні загадок і пошуку кодів, нанесених по всьому місту. Лише вірно відгадавши головоломку чи знайшовши код у прихованому місці, команда отримує доступ до наступного етапу, таким чином рухаючися до фінішу. Кожен екіпаж складається з безпосередньо водія, штурмана, який вказує напрямок руху, а також шукачів – всього до 5 осіб.

Читати ще: Ми це бачили: автоквест по-Луцьки

Для того, щоб взяти участь у змаганні, достатньо мати автомобіль, декілька однодумців, ліхтар, мапу міста і смартфон з доступом до інтернету. Весь процес змагання автоматизований і відбувається на базі порталу http://lutsk.quest.ua/ (тут же можна ознайомитись з деталями майбутнього дійства або взяти участь в обговоренні). Відгадавши загадку чи «знявши» код на локації, команда вводить його на спеціальну форму на сайті й лише тоді автоматично отримує наступне завдання. Планшет, смартфон чи ноутбук з доступом до мережі потрібен не лише для отримання завдань, але й добряче допомагає при пошуку відповіді на головоломки.
Отож, необхідний реквізит на гру:

- авто на ходу та максимум 5 гравців у ньому;
- пристрій (ноутбук, планшет, смартфон) з доступом до всесвітньої павутини;
- ліхтарик для кожного гравця, ручка та папір;
- електронна карта міста (додатково можна паперову, але не обов'язково);
- щось попити в дорогу;
- роздрукований та заповнений вейвер.

Організатори кажуть, що загальний пробіг гри становитиме близько 40-50 кілометрів і розрахована на 3-5 годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Саня Показати IP 30 Вересня 2015 21:44
11 команд на першій грі - круто! З новим сезоном, з новим розмахом!
Маряна до Саня Показати IP 2 Жовтня 2015 15:17
Но, більше команд - веселіше грати :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus