USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьких автомобілістів залучають у соціальний флешмоб

14 Листопада 2016 11:16
У рамках Тижня безпеки дорожнього руху, який проводиться з 14 по 21 листопада, Патрульна поліція Луцька запускає флешмоб у соцмережах під назвою «Пристебни життя – це твоя безпека!»

Під час флешмобу громадяни фотографуються за кермом, пристебнуті ременем безпеки, потім розміщують свої фотографії у соцмережах та передають цю ініціативу іншим.

Про це повідомляє Патрульна поліція Луцька у Фейсбук.

«Таким чином, ми вкотре нагадаємо одне одному, що пристібатись ременем – це не забаганка поліцейських, а реальна безпека під час руху. Людина, пристебнута ременем, може вберегти своє життя в разі надзвичайної ситуації чи ДТП.

Так само необхідно обов’язково пристібати дітей, коли вони їдуть разом з дорослими в автомобілі. Усі необхідні вимоги є в Правилах дорожнього руху, які рекомендуємо читати і знати!

Отож – викладайте Ваші фотографії з пропагандою використання ременя безпеки під час руху в автомобілі та залучайте до флешмобу Ваших близьких та знайомих! Підписуйте флешмоб гаслами: «Ремінь безпеки – це по-європейськи», «Ремінь безпеки – це актуально», «Ремінь безпеки – це моя повсякденна звичка», «Ремінь безпеки – це модно», «Ремінь безпеки – це виклик сьогодення», «Ремінь безпеки – це захист мого життя», «Ремінь безпеки – це красиво» і так далі», - йдеться у дописі.

Найцікавіші фотографії з найкращими підписами розмістять на офіційній сторінці Патрульної поліції Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
? Показати IP 14 Листопада 2016 11:27
Коли буде флешмоб; ГАРНА ДОРОГА-це людське життя.Чому в питаннях безпеки руху давлять тільки на водіїв?Штрафують тільки водіїв?З кого питають про дороги,світлофори,розмітку,парковки....?
А Показати IP 14 Листопада 2016 13:25
А про неприбраний сніг я вже мовчу. До кінця флешмобу сам розтане.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus