USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьких тролейбусників, які «повільно їздять», каратимуть?

18 Грудня 2013 12:12
Здійснювати безкоштовні перевезення 10 пільгових категорій лучан у маршрутках, що їздять по маршрутах, де не курсують тролейбуси, запропонували у міськраді.

Про це розповів перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлєв під час засідання виконкому Луцької міськради сьогодні, 18 грудня.

Так, він запропонував виділити кошти із міського бюджету 2014 року на безкоштовні перевезення «дітей війни» по маршрутах номер 9, 18, 26 та 47. «На сьогодні цей проект рішення дозволяє їздити цим категоріям безкоштовно шляхом відшкодування коштів перевізникам з бюджету міста», - каже Яковлєв.

Лучанин, який має посвідчення «дитини війни», ветеран праці Олексій Дмитрук наголосив, що окремі тролейбуси їздять із інтервалом у 57 хвилин, тому для нього, людини, яка хворіє важкою формою діабету, простояти на морозі 5 хвилин важко.

«За що ви мене катуєте? Я не можу доїхати до лікарні через ваші місцеві закони», - звернувся він до членів виконкому.

На це Тарас Яковлєв відповів, що, якщо дійсно є така проблема з графіком руху тролейбусів, то перевізника-порушника каратимуть.

«Час між прибуттям одного тролейбуса та наступного зменшать. Але ж є діти війни, які проживають у сільській місцевості, і вони не мають навіть і тролейбусів», - зауважив доповідач.

Тим часом, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук наголосив, що якщо усім надаватимуть статус пільговиків, то усім тролейбусам доведеться їздити безкоштовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
гость Показати IP 18 Грудня 2013 13:04
до цього Дмитрука таких, як він тисячі у селах живуть їх ніхто не возить, а його дивись хочуть заморозити.Хай тебе твої дітки на машині возять.Він одержує пенсію з доплатою, пільги на комунальні послуги має, я ветеран праці немаю пільг і такої пенсії,як він не маю. Та,що це за справедливість така. Хто наглее той умнее. Менц,як ветерану праці не дають ніяких пільг. Це також несправедливо.
Anonymous Показати IP 18 Грудня 2013 19:05
я вот одного не могу понять .... хлеб все покупают и инвалиды и нормальные, а почему одни платят а другие нет??? пусть уже все платят и те и другие ....... что за народ странный ... или кто то может сказать что пенсионер не имеет мобильного телефона ?? почему то оператору фиолетово инвалид или нормальный платят все ... а тут решают кому бесплатно а коме платно .... как уже это прибеднение надоело ... хотя живут все хорошо ...
Корінний лучанин до Anonymous Показати IP 18 Грудня 2013 21:11
Та НЕ живуть всі добре!!! Звідки такі дані і така впевненість??? Що за навязлива думка!!! Попитайте у людей перш ніж так впевнено заявляти!!! На деяких підприємствах зарплата чиста становить менше 1000грн. і ту розділяють на 2 рази. Дуже багато людей користується КРЕДИТНИМИ КАРТКАМИ БАНКІВ( так звані споживчі кредити) і ЗАЛАЗЯТЬ В БОРГИ бо за зарплату нічого не купиш, особливо пенсіонери! А у пенсіонерів що , мобільники дорогі!?! Дешеві мобільники 200-300 грн. можна купити або Б/В. ТАК ЩО НЕ ТРЕБА ЛЯ-ЛЯ !! ЖИТТЯ ТРЕБА РЕАЛЬНО ЗНАТИ ІЗ СЕРЕДИНИ із гущі людської, а не поверхово хапати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus