USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Світязі розпочинають розширення дороги в прибережній смузі

21 Листопада 2017 07:00
Роботи з розширення дороги в рамках проекту облаштування рекреаційної території на землях постійного користування Шацького національного природного парку в межах берегової лінії озера Світязь (від бази відпочинку ФМІ до метеостанції) розпочинаються в селі Світязь.

Про це повідомляє Район. Шацьк.

В вересні місяці розпочалися тендерні процедури з визначення підрядника, які на сьогоднішній день успішно завершені. Переможцем тендеру стало ТОВ «Луцькавтодор-сервіс».

20 листопада на місці розширення дороги в селі Світязь зібралися всі зацікавлені в реалізації проекту особи, включаючи проектувальника, представників компанії-підрядника, субпідрядної організації, Шацького національного природного парку тощо. В обговоренні робочих моментів реалізації проекту розширення дороги взяв участь і Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації.

"Цього року ми маємо максимально використати можливості реалізації цього проекту та освоїти кошти. Погодні умови не дуже сприяють виконанню робіт, проте ми докладемо всіх зусиль, щоб забити буронабивні палі під підпірну стінку та виготовити металеві конструктивні елементи. Якщо нам вдасться це зробити, далі вже можна буде розширювати дорогу, встановлювати бордюри, будувати тротуари, велодоріжки тощо", - відзначив Ншан Антонян, заступник начальника Служби автомобільних доріг Волинської області, представник замовника.

Після узгодження всіх робочих моментів підрядник розпочне будівельні роботи вже найближчими днями. Цього року на проект розширення дороги планується освоїти 9 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нема що говорити Показати IP 21 Листопада 2017 10:02
Ото є характерний приклад непрофесійності, скажу грубіше -вузьколобості влади. Тут і коню понятно, що до кінця року виділені кошти освоєні не будуть. Герой Віцина, коли готувався до весілля, то за год в баньку сходив. А тут державних мужів за місяць до нового року півень клюнув. А цілий рік груші ... околачували. Патологічно притуплене почуття і відповідальності і страху. Фіскали вже на олівець взяли.Послали богу молитися ... .
без слів до Нема що говорити Показати IP 21 Листопада 2017 10:44
До чого вже докотились... Скільки ще будемо, терпіти це свавілля на усіх рівнях?!!!
123 Показати IP 21 Листопада 2017 12:52
Дякую, редакторе за реагування! Цікавить тільки питання: чому мої коментарі видаляються час від часу? Цілком пристойні, без ідіоматизмів міркування... Може переглянете політику модерації заодно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus