USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Відродження – ДТП на повороті. Фото

20 Липня 2017 09:09
Дорожньо-транспортна пригода за участю двох авто сталася 20 липня у Луцьку на проспекті Відродження.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці події.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька, аварія трапилася близько 8.30 ранку на повороті вулиці Січової та проспекту Відродження. Так, водій Opel, який виїжджав з Січової, не переконався у безпечності маневру та не надав перевагу у русі Chevrolet Lacetti, що рухалося головною дорогою. Внаслідок чого і відбулося зіткнення двох авто.

На щастя, постраждалих немає, автівки зазнали незначних механічних пошкоджень. На місці працюють працівники патрульної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ігор луцький Показати IP 20 Липня 2017 10:14
...і знову корч на українській реєстрації.зараз будуть писати,що 35 років,то не корч,бо водій є законопослушний громадянин України і в нього українські номерні знаки.якась дебільна логіка.
Лучанин до Ігор луцький Показати IP 20 Липня 2017 13:01
Ви про що? Яка різниця в даному випадку на якій він реєстрації і скільки йому років? Водій гаву зловив і все. От якби авто заглохло при виїзді то ще можна було б припустити те що ви написали, а так до чого це? Ще й на даний час 8+. Чому плюсуєте, де логіка? Аби щось ляпнути.
sdfsdf до Лучанин Показати IP 20 Липня 2017 13:32
Бо продав би корча на метал і гайки, купив би на поляках новішого корча на 20 років. Купив би поляка - не заглох би на резвішій і новішій мащині. Не заглох бы - не було би аварії. Но неее, він його не купив бо слинять всі навкруги про авто на поляках, податки і інше. Вот і мусить іздити або на старому корчі, або ніяк, бо нашого автопрому немає. а таврії що лишилися вже своє доживають
Марина до Лучанин Показати IP 20 Липня 2017 21:10
Як аварія на "бляхах", то автори обов'язково про це напишуть , ще й у заголовку. А як на номерах UA, то "затерають". Збіг? Не думаю. Світофор потрібен там. Щоб перейти безпечно дорогу приходиться чекати поки проїдуть машини, водії на зебру не звертають. Це не перша ДТП в тому місці
Ігор луцький Показати IP 20 Липня 2017 22:48
Шкода,що не мав можливості бути на місці дтп.розказав би таким тіпа Лучанин ,чому трапилась дтп,коли і чому глохнуть трупаки на УА таблах,завезли і водія на медекспертизу,і авто на техекспертизу,а також вияснити коли водій проходив медкомісію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus