USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волинь «йдуть» морози, а солі для посипання доріг бракує

17 Грудня 2013 14:41
Поновлювати запаси технічної солі закликав керівництво області Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул.

Про це йшлося під час урядового відеоселектору, присвяченого опалювальному сезону, що відбувся 17 грудня.

Як повідомив Віце-прем’єр-міністр, згідно з даними гідрометцентру, протягом найближчих днів на території України температура коливатиметься від -12 вночі до +8 вдень. Цей період буде складним для систем теплопостачання, адже у таких погодних умовах збільшується вірогідність аварій на теплотрасах та електромережах. З його слів, з початку опалювального сезону вже було п’ять аварійних ситуацій в Тернопільській, Кіровоградській, Донецькій областях та у Києві. Їх ліквідували протягом доби.



Олександр Вілкул наголосив, що оперативні штаби в областях мають працювати в посиленому режимі. На найближчі дні прогнозують туман та слабку видимість на дорогах, а в цих умовах важко забезпечити сталий рух транспорту. Наразі на дорогах працюють понад 900 одиниць комунальної техніки для очищення та посипання вулиць. Олександр Вілкул зазначив, що у декількох областях, серед яких Волинь, потрібно швидко поновлювати аварійні запаси технічної солі.

Як доповів перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко, на Волині штаби працюють, теплоносії подаються скрізь, запаси солі становлять 3658 тонн (85% від потреби), ситуація в області перебуває під цілодобовим контролем.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus