USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині вирішили проблему на маршруті «Луцьк-Мишів»

13 Травня 2015 13:15
Проблема транспортного сполучення, яка гостро постала на Іваничівщині для мешканців сіл Мишів, Милятин та Луковичі, невдовзі залишиться у минулому.

Про це розповів помічник-консультант народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч.

Задля вирішення цієї проблеми, сільські голови населених пунктів зустрілися з директором департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іваном Миркою.

Зі слів помічника нардепа, рейсовий автобус «Луцьк-Мишів» довозить пасажирів лише до Іванич, а до села Мишів відмовляється їхати. Подібна ситуація і з рейсом «Луцьк-Нововолинськ»: маршрутки минають село Луковичі.

Жителі Милятина теж потерпають від недобросовісних перевізників, чиї автобуси, їдучи маршрутом «Грушів-Нововолинськ», мали б заїжджати і в Милятин.

Після зустрічі з чиновником, вдалося домовитися про те, що найближчим часом жителі Мишова усе ж побачать у своєму селі обіцяний автобус, а от мешканцям Лукович ти Милятина доведеться почекати до червня 2015 року. Саме на цей час заплановані нові тендери для перевізників.

До слова, нещодавно у Волинській ОДА вирішили проблему на маршруті «Ратнів-Луцьк» через Оздів.

Нагадаємо, 5 травня оздівці залишилися без громадського транспорту, близько п’ятдесяти дітей молодшого віку змушені були добиратися до школи у сусіднє село Гірка Полонка пішки, а це близько 8 кілометрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 19 Травня 2016 02:17
Знову не їздить автобус Луцьк-Мишів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus