USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині ДАІ перевірила пасажирські автобуси

16 Травня 2011 14:22
На Волині не всі автобуси, що перевозять пасажирів, мають належний технічний стан, крім того, у деяких водіїв є проблеми з документацією на перевезення.
Такого висновку дійшли працівники Державтоінспекції, провівши рейд-перевірку транспортних засобів, які здійснюють перевезення людей. Про це повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області
Відповідно до правил дорожнього руху на водія покладаються обов’язки, виконання яких для нього є неухильним, кажуть в ДАІ.
Зокрема, при керуванні автотранспортом він зобов’язаний мати при собі посвідчення водія на право керування транспортним засобом цієї категорії, реєстраційні документи на транспортний засіб, подорожній або маршрутний лист, завірене у встановленому порядку доручення на право розпорядження транспортом.
У процесі експлуатації транспортного засобу водій повинен перед виїздом перевірити його справність, комплектацію щодо наявності аптечки та вогнегасника, стежити за технічним станом у русі.
Начальник відділу ДАІ з обслуговування міста Луцька УДАІ УМВС України у Волинській області Віктор Главічка розповів, що метою перевірок автотранспорту, який здійснює перевезення пасажирів, є попередження аварійності на пасажирському транспорті, посилення роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни водіїв та підвищення технічної готовності автобусів і вантажних автомобілів під час їх експлуатації.
Нагадаємо, 30 квітня пасажирський автобус «Ковель – Трускавець» скоїв ДТП у Львівській області, в результаті травмувалися семеро людей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus