USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДАІ – марнотратство, вважають у волинській Самообороні

19 Березня 2014 18:31
Державна автоінспекція не потрібна, а її працівники впродовж останнього часу саботують роботу, - повідомляють активісти Самооборони Майдану.

Про це повідомили під час зустрічі представників Самооборони Майдану Волині з представниками волинських ЗМІ 19 березня.

Самооборонівці розповіли, що значна частина ДАІшників нині перебуває на лікарняному, таким чином саботуючи роботу інспекції.

«Ми побачили, що це взагалі марнотратство. Що ми пропонуємо? Це мають бути патрульні машини, 15-20 машин у місті, які будуть займатися всім. Тобто, йому дали проспект Волі, чи Рівненську, і він там затримує людей біля барів», - зазначив активіст Самооборони Майдану Сергій Рижков.

З його слів, навряд чи буде проблемою знайти людей, які добре знатимуть правила дорожнього руху та зможуть боротися з адміністративними правопорушеннями.

Як повідомив активіст, наразі у Луцьку чергують лише дві автівки, які, по суті, стоять на місці. До того ж, на одну машину ДАІ виділяють лише 4 літри бензину на добу. Подібні до пропонованих змін відбулися у Грузії, де рівень довіри до правоохоронців збільшився з 2 до 88%.

Питання ліквідації ДАІ та передачі її функцій іншій структурі Самооборона Майдану лобіюватиме найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 45
дідо Показати IP 19 Березня 2014 18:39
Давно пора.
Рома до дідо Показати IP 19 Березня 2014 20:28
Відразуж помнож кількість ДТП на два. Вже маємо таку практику, коли при Ющенку реорганізовували ДАІ в патрульну службу, як наслідок , з часом повернулись знову до с-ми ДАІ. По - друге ДАІ самоокупна організація , офіційні дані щодо сплати штрафів до місцевих бюджетів можна отримати в держказначействі та порівняти їх із затратами на утримання ДАІ. Інше питання кому та скільки вони повинні віддати, заправити службовий автомобіль, відремонтувати його. А звідки повинні це брати ? Ось вам і відповідь.... Слід змінюватиисаму систему в якій працюють даїшники. Як варіант вивід з с-ми МВС і підпорядкування місцевій владі, стимулювання відсотком накладених штрафів та й з рештою в світі є вже позитивна практика таких рефор.
Прохожий до Рома Показати IP 19 Березня 2014 22:17
Відсотком із сплачених штрафів, а то буде як в 2010 - начнуть на право і на ліво виписувати штрафи
Вася до дідо Показати IP 19 Березня 2014 23:18
Не заправляють на халяву то треба з людішок отримати!!! А чого замовчуєте незаконні свої дії щодо вимагань, погроз свідкам порушенні по вас вже кримінальні справи??? Ждіть ваш кінець вже близенько!!!
Оленка Справедлива Показати IP 19 Березня 2014 18:45
правильно ..ДАІ ж не приїде на Лукойл з рекетом... там ПС вже випив весь москальський бензин... а на бензин ДАЇ з дня на день знов бідна ненька просити буде.... пришли смс і допоможи Державі... ага спішу, аж падаю Правий сектор лопати до рук та поля копати..роботи аж гай шумить....Ви як оті косяки від армії... в нацгвардію не йдете, зброю не здаєте, мені взагалі бачиться,,,,, що ви і до нині не знаєте... яка у вас мета і яка у вас ідея !!!!
11 Показати IP 19 Березня 2014 18:51
Ідіоти. Вони думають, що ментовська робота, як у дешевих америкосовських фільмах, полягає у курсуванні вулицями на авто та поставновці раком на капот тих, хто не сподобався, і для цього достатньо знати Правила дорожнього руху.. Добре, вдягайте, форму, ідіть на службу ( державну) з такою ж зарплатою, тільки не забувайте: - бензин ще ніхто ніколи не давіав, а зараз - тим більше, ви чули Яценюка; - автоматично стаєте, як працівники правоохоронного органу, суб"єктами корупції; - "мусорами" стаєте і будете вже ви. От тільки фахової підготовки для правильного виконання службових повноважень у вас немає, а тому - ласкаво просимо на "червоні" зони. Чи, можливо, думаєте, що закон і далі не буде працювати, а триватиме така вакханалія, як зараз?
Www Показати IP 19 Березня 2014 18:54
Совсем обнаглели уже, что следующее будете распускать, чтобы занять их места?
Olha до Www Показати IP 19 Березня 2014 23:34
Зараз прийде Тимошенко на місце Яценюка і почнеться ....Всі бандформування ПС,Самооборонаі т.д. будуть в МВС,армії,СБУ.Луценко вже не дочекається ,коли він буде міністром МВС і його банда-Самооборона .
Ольга Показати IP 19 Березня 2014 18:57
Шановні так звані оборонівці_ ви що на далі волинян за дурнів будете тримати. Посади получили псевдо-демократи, то нехай дадуть кошти із своїх зарплат Гузь, Пирожик, Пустовіт, ті хто здійснив державний переворот розказуючи нам про євроінтеграцію, а тепер сам Яценюк говорить, що Янукович був правий, що ця угода призведе до економічного краху нашої держави. То що ж ви натворили, дурнмалосвідчені. Волиняни, не ведіться на їх заклики надавати кошти, америка припинила давати долари, гузь лексуса придбав, а Пирожик придбав 3 кімнатну квартиру на Київському майдані, де живе з дочкою. Ось вам єврореволюція. А щоб не бути пусторслівною, почитайте дану статтю, може реально гляните, куди нас привели ці доморощені демократи http://korrdon.info/ukraine/54876-yacenyuk-kosvenno-priznal-chto-yanukovich-byl-prav.html
Сергій до Ольга Показати IP 19 Березня 2014 23:01
Оля ви що хутін пуйтівський АГІТАТОР? ГАНЬБА ВОЛИНЯНАМ ЯКІ ЗАСУДЖУЮТЬ РЕВОЛЮЦІЮ ГІДНОСТІ!!!
дідо Показати IP 19 Березня 2014 19:03
коментар було видалено
Я Показати IP 19 Березня 2014 19:04
А Голод Леня будет начальником?
Правдолюб Показати IP 19 Березня 2014 19:05
Д о яких пир нами будут керувати,та рекомендувати ризни "м***ли"та неграмотни люди ,яки поняття не мають ни в чому!Негайно треба йих всих в нац.гвардию ,бо на керують за 10 рокив не розгребем!
Правильно! Показати IP 19 Березня 2014 19:09
Всіх - даі, міліцію, сбу, прокуратуру, пожежників, лікарів, вчителів, ... ... розігнати. А замість - видати всім по автомату, пістолету, гранаті, луку, спису, ... ...
Анонім Показати IP 19 Березня 2014 19:12
Чому ще не вигнали Вадима Оксенюка, який переслідував автомайданівців ?
Анонім до Анонім Показати IP 19 Березня 2014 20:37
Так може і він все правильно робив? Ще з пару днів пройде і прозрієте!
СПРАВЕДЛИВІСТЬ до Анонім Показати IP 19 Березня 2014 23:20
Чи Петра Видру? Цей теж з своїм жирним напарником переслідував автомайданівців біля прокуратури, щей гроші вимагав. А тепер з прапорцем їздить, аж противно дивитись тьфу.......
Уарабей Показати IP 19 Березня 2014 19:14
Якби оцей жирний боров мені наклейку на скло лобове наклеїв, сьогодні ці дармоїди цим займалися - лежав би в лікарні в травматології. майдани, самооборона, автомайдани, правий сектор - ВИ ВЖЕ ДОСТАЛИ ВСІХ. Ви громадські організації чи ні? Якщо так то сплачуйте членські внески та існуйте на них, а не вимаганням займаєтеся. Того клоуна, що на лукойл заїждав через пару тижнів накажуть як в 90-их якщо він сунеться до мене чи моїх друзів підприємців з такими просьбами.
111 Показати IP 19 Березня 2014 19:54
неадикватні люди
лучани до 111 Показати IP 19 Березня 2014 21:02
уже навоювались кусок землі забрали. повилазили пяниці. дурні і тудаж керувати коли вже ця нація у бога заробить благословення чмурики з цукрового з гпз які не просипають від пяні керують тупі і неосвічені ну хто небуть з їхніх керівників має здоровий глузд чи ні а ні розпочали війну то гуляйте туди а не тут над мирним населенням сопляки знущаєтесь ганьба ганьба ганьба
жезл Показати IP 19 Березня 2014 20:12
розворушили кубло....диви як даiшники справно вiдписуються,переживають що вiд корита вiдсунуть!!!!
Анонім до жезл Показати IP 19 Березня 2014 21:43
Ти при своєму розумі? Якщо тебе зупинять такі "даішники" на трасі до Маневич в лісі, а це будуть перевдягнені бандюгани? І що це взагалі за формація така "автомайдан", "правий сектор"? Якими нормативними документами вони керуються у своїх діях, та, більш того, на підставі чого я зобов"язана виконувати їх вимоги? Хто мене примусить? Я, як будь-який громадянин України, зобовязана дотримуватись закону, а не вимог якогось "дядька Петра" в спецодязі дорожників.
Ведьма до жезл Показати IP 20 Березня 2014 02:57
Думай так, если тебе ночью будет спать спокойней))
пипець Показати IP 19 Березня 2014 21:02
ото сидять декілька придурків, і вирішують щоб ще чим зайнятись, кого принизити, капусту з когось збити. В самих не освіти, не досвіду, а про практику взагалі мовчу. Для того щоб якийсь держ. орган сксувати, чи реорганізувати, цілі інститути це спочатку оцінюють, аналізують, отримають відповідні висновки ...... Задовбали, вже он генрокуратура, за вимогу учасників євромайдану відкрили кримінальне провадження по київським свободівцям.... НІ чого, і до волинських придурків таких доля таких саме чекає.
ага до пипець Показати IP 19 Березня 2014 21:08
а рижков, хто сам....зеро без палочки.... Редакція ВН, прошу менше писати про неадекватних бездарників так званих "активістів". У кожному дворі квартирного будинкує свої активісти в певних галузях. То що за кожного такого статті писати. Досить їм піднімати рейтинг. Ато такий як рижков чи данильчук пер...е чи пронесе, а ви цілу статтю, розписали про масову отруєння "активістів". ДОСИТЬ!!!!
Анонім Показати IP 19 Березня 2014 21:16
Потрібно керуватись принципом- підтягнувся 7 раз, прохдиш в наступне коло відбору. Купляйте куди!
Анонім Показати IP 19 Березня 2014 22:21
коментар було видалено
007 Показати IP 19 Березня 2014 22:49
Як би ДАІ почало складати протоколи на всі круті тачки в Луцьку які їздять не поправилам,то б вони гроші лопатами загрібали ті ДАІ-шникі.Кожний день їжджу і на рахову по 12 право порушень тими мажорами,вони навіть біля ДАІ проїжджають з порушеннями бо знають що їм за це нічого небуде!!! Народ як що ви захотіли в Європу почніть думати,і робити як європейці,починайте з простих речей...
луць до 007 Показати IP 20 Березня 2014 00:05
а тебе аж жаба давить мажори!!!!!!!! цікаво як ти це визначив??????? дорогий автомобіль це не показник бо я знаю особисто дуже багато людей які свої гроші заробили чесно!!!!!!!! а якщо ти по життю невдаха то сопи в свої дві дирки і чекай далі що тебе мішок з грошима привалить
луцьк Показати IP 20 Березня 2014 00:16
Сергій Рижков- ти такий ***** аж страх Україна вже це проходила відносто ДАІ при Луценку!!!!!! Я бачу ви самі теж в людей просите кошти на пальне щоб ДАІ контролювати а за свої слабо за ідею ******!!!!!! Люди давали хабарі ДАІ а тепер на Вас мають працювати так перші хоть роботу робили а не ******* страдають як ви!!!!! Не давай хабар 100 гривень а піди ****** і заплати в державу 500 гривень слабо!!!!!!!!!!! А такий як ти я більш ніж впевнений проїде на червоне і буде кричати що зелене!!!!!!!!!! я особисто бачив як ДАІ зупинило по вул. Винниченка автомобіль який порушив вимоги дорожнього знаку і водій вийшов і пішов до так званого автомайдану і розказував що він свій і що ви думаєте даівці відпустили а даремно!!!!!! то може тепер ви будете касувати а Даівці будуть вам машини пинити???????
МВС ВОЛИНІ Показати IP 20 Березня 2014 00:30
Це наш шанс з ким нам далі працювати не пропустимо його а то лізуть тут всякі нас влаштовує і в.о начальника дадуть йому можливість він порядок на веде МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ НАКАЗ 19.03.2014 м. Київ № 224 . Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад начальників ГУМВС, УМВС України в Київській, Львівській, Волинській та Тернопільській областях З метою ефективного відбору кандидатів на заміщення керівних посад в територіальних органах та підрозділах внутрішніх справ, формування професійного ядра кадрів, підвищення авторитету міліції, запровадження публічної та прозорої процедури кадрових призначень НАКАЗУЮ : 1. Провести конкурс на заміщення вакантних посад начальників ГУМВС, УМВС України в Київській, Львівській, Волинській та Тернопільській областях. 2. Проведення конкурсу здійснити кадровою комісією МВС (наказ МВС від 18.04.2004 № 530 (зі змінами) з 20 по 25 березня 2014 року. 3. Затвердити перелік питань на перевірку знань діючого законодавства на заміщення вакантних посад (додаток № 1). 4. Департаменту кадрового забезпечення та Управлінню зв’язків із громадськістю опублікувати оголошення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Міністерства. 5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою. Міністр А.Б. Аваков
Коля Показати IP 20 Березня 2014 00:38
Раніше даі не жалувались на 4 літри в суткі, а тепер впадло гроші свої натирені з кармана доставати на бензин?
даі Показати IP 20 Березня 2014 00:42
я бачу ви свої теж не сильно доставати хочеш а моя думка на даі гонять самі головні б***ани нашої області бо хто тверезо на це дивиться і непорушує то сильно його даі не торбує
Qqq до даі Показати IP 20 Березня 2014 03:01
Це точно
даі Показати IP 20 Березня 2014 00:43
їм і того раніше не давали вас би всіх в такі умови я подивився якби через тиждень співали
даі до колі і миколи Показати IP 20 Березня 2014 00:47
коли вам двом дадуть п***и обкрадуть квартиру викрадуть автомобіль чи потрапите в ДТП то не до міліції ні до ДАІ не біжіть і слюні не пускайте!!!!! а відазу направляйтесь до автомайдану, правого сектору вони там все розрулять до речі попадете в ДТП то до аферіста ПОХІ дзвоніть він знає як замутити це його каньое
Qqq до даі до колі і миколи Показати IP 20 Березня 2014 03:05
Дуже влучно! Треба давно вже було зробити такий експеримент, нехай люди зрозумiють що до чого!
до мусоров хабарничк Показати IP 20 Березня 2014 01:26
То вам можуть дати п...ди.дурня ів церкві набють.
пропозиція Показати IP 20 Березня 2014 08:38
Проведіть лінію "102" до самооборони - нехай ці піз..ки їздять на усі виклики, і не триндять дурниць, мордяки відгодовані в жовтих шарфах. Освіти - "0", інтелекту - "0", порядності і чесності - "0", за плечима купа приводів в міліцію, а воно одне з другим вирішує, як державі жити. Дурдом.
відповідь до пропозиція Показати IP 20 Березня 2014 09:54
якби був в курсі, то знав, що самооборона виїжджає разом з міліцією на усі виклики 102. про освіту - не знаєш, а судиш, про порядність - не знаєш, а судиш. про приводи в міліцію - теж нічого не знаєш. ніхто нікому нічого не вирішує як жити, пропонують як краще, але таким як ти такого х*р треба, тебе і так все влаштовувало, сам взятки носив аж бігав перед даішниками. є в тебе нормальна ідея, як забрати корумпованість ментів, йди і розказуй. а на дивані перед компом усі герої.
Сергій Рижков Показати IP 20 Березня 2014 10:10
Дуже приємно було все прочитати, а приємніше було б почути все особисто, особливо конструктивні ідеї щодо покращення роботи у нашому місті. Ради Вашого кращого інформування, повідомлю, що розглядалась реконструкція системи ДАІ, на зразок тої, яка працює в більшості країн цивілізованої Європи. Звучали різні пропозиції, наприклад - дільничний, ППСник, ДАІвець в одній особі у наряді 2-пр-в з розрахунку на кількість населення + заробітна плата яка не спокушатиме корупційним спокусам (за такою системою працюють в Німеччині, Грузії і других країнах). Ніхто ніким в даному випадку не намагався керувати чи щось комусь нав'язувати, відбувалось обговорення, тому що багатьох не влаштовує існуюча система (але мабуть не усіх, вищепідписаних все влаштовує). Друге - навчіться нарешті розрізняти організації Правий Сектор і Самооборону Волині. Третє - тут згадувалось про бажання щось "відхопити" чи заняти посаду. Відповідаю, за посадами не женусь, оскільки маю улюблену роботу, кидати яку не збираюсь, я ходжу на патрулювання міста як і багато інших людей, до чого вас запрошую - спробувати попатрулювати хоча б один раз, тоді багато питань, які тут піднімались, звелись на нівець, по причині свого абсурду.
Анонім до Сергій Рижков Показати IP 20 Березня 2014 19:52
Можливо проблема в менталітеті українців? Не думаю, що реформу українського ДАІ можна проводити за грузинскими лекалами і підняття рівня зарплати буде достатнім. Вважаю що до Закону України про міліцію мають бути внесені зміни в частині посилення відповідальності у разі причетності міліціонера до корупційних схем (стаття з конфіскацією майна разом з неможливістю знайти нормальну роботу після ув"язнення). Практика переконує, що підняття зарплати суддям та митникам ні до чого в плані підвищення рівня довіри населення не призвело. Проте такі глобальні реформи повинні здійснюватись на загальнодержавному рівні, а не на обласному. На жаль, Ви хлопці продовжуєте практику наших політичних партій і називаючи себе представниками народу цей самий народ чути перестали. Якщо хочете представляти громаду, то почуйте народ. Запровадьте практику громадських обговорень. Почати можна із елементарного створення сайту, на якому кожен волинянин зможе висловити свої думки та пропозиції щодо можливості додаткових наповнень до бюджету, першочергових витрат, міжнародної практики підтримки програм аграрного сектору та енергозбереження, реформи ЖКГ, міліції, судової системи, адміністративної реформи, кандидатур на посади (з можливістю обговорення кожної кандидатури в форматі форуму) загалом усього, що хвилює громаду. Окремо обов"язково має бути ссилка на перелік осіб, проти яких відкриті справи у підозрі в корупці або були скарги у здирництві. Із систематизованими пропозиціями розбудови економіки можна звертатись до Уряду. Станьте прозорими для людей, дайте їм можливість долучитись до розбудови своєї держави. Цим ви повернете втрачену довіру народу, а конструктивізм у діях набагато швидше об"єднає схід та захід ніж кулуарне, незрозуміле пересічному громадянину полювання на відьом. Спостерагаючи за вашими діями мимоволі згадуєш Льоню Космоса з його фразою: "Я и моя молодая команда что-то делаем...".
Сергій Рижков до Анонім Показати IP 20 Березня 2014 22:39
http://www.politclub.org/news/index.php/7-novyny/1225-2012-01-19-21-02-24 може спробуем
даі Показати IP 20 Березня 2014 19:02
чуєш друже а коли чоловік набьє дружину і так званий наряд поїде навиклик то по лорогам водії цілу годину а то дві будуть на двох колесах їздити? а відмовні чи порушувати справи будуть прям в службовому автомобілі? ти уяву взагалі маєш скіли це треба техніки і особового складу задіювати? знаєш що я тобі би радив не мели Сергій Рижков бо ти нуль в даному питані і знати закони це одне а практика зовсім інше!!!!!!!!
Сергій Рижков Показати IP 20 Березня 2014 22:32
вже місяць в луцьку на потрулювані дві машіни даі.бо всі раптом захворіли.всі водіі як іздили,так і іздят на четирех колесах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus