USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Невдала спроба луцьких даішників сфальшувати протокол, - ЗМІ

2 Квітня 2015 14:51
Луцькі даішники «спалилися» на спробі сфальшувати протокол. «Волинський інформаційний портал» опублікував цікаве відео, що з’явилося 31 березня на Youtube.

Як стверджує його автор Сергій Зейналов, спробу скласти фальсифікований протокол вчинили місцеві даішники 31 березня 2015-го.



Отож, як пише автор відео, на в’їзді в Луцьк він зустрів патруль ДАІ, який тричі змінював причину складання протоколу. Як розгорталися події, він зафільмував. Та ще й пішов до керівництва цих працівників, щоб повідомили про цей факт із метою притягнення винуватців до відповідальності.

Працівники ДАІ намагались скласти адміністративний протокол за те, що водій рухався в світлу пору доби з вимкненими фарами. Попри це, рух в світлу пору доби поза містом з вимкненим світлом не карається штрафом. За це порушення передбачене попередження, згідно зі статтею 125 Адміністративного кодексу України «Інші порушення правил дорожнього руху».

Після того, як автор відео зауважив, що такий протокол складений з порушеннями, працівники ДАІ віддали документи водію та намагались покинути місце інциденту, а згодом – скласти протокол за, буцімто, непристібнутий ремінь безпеки.

Водій зауважив, що патруль ДАІ рухався в зустрічному напрямку, а тому інспектори не могли бачити, чи був на ньому ремінь безпеки. На запитання про те, чи є у правоохоронців відеофіксація порушення вони відповіли «ні». Після інциденту автор відео прибув в у Луцьке управління ДАІ для того, аби скласти скаргу на патруль.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в той самий день, 31 березня, у луцьку оштрафували даішника за порушення ПДР. ФОТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
4444 Показати IP 2 Квітня 2015 15:03
Умат ПДР незнає і гайцов др*чить
праця до 4444 Показати IP 2 Квітня 2015 16:27
Цей мусор Сунічук хамло і взяточник ! Його хама , кожний водій знає ! Таких потрібно гнати з ДАі .
124 до праця Показати IP 2 Квітня 2015 18:33
Той мусор Сучинюк! Призьвисько у нього суче!
777 до 4444 Показати IP 3 Квітня 2015 12:01
Хай хоч він тих імбецилів чомусь навчить... Автору велика повага!
йцкцуй Показати IP 2 Квітня 2015 15:08
є штраф за невключання світла поза населемим пунком, а автор ПУЙЛО
123 до йцкцуй Показати IP 2 Квітня 2015 15:54
Якби ти хоча б раз заглянув в ПДД. то знав би, що за це передбачене ПОПЕРЕДЖЕННЯ. Не плутай з рухом в темну пору доби без увімкнутих фар.
Красав!!! Показати IP 2 Квітня 2015 15:19
Раніше там в полі корови паслися, а тепер ці свині на шкоді і ще део частенько припасається))) Що то за страж порядку який толком сам не знає що робить)))) і не потрібно тут мені говорити за грамотність))))) А автор відео ))) КРАСАВА!!!!!!!!!!
КРАСАВА 2))) Показати IP 2 Квітня 2015 15:21
Я у ...ту..протокол ..ремінь...фари......у...а...а...:) правду кажуть - щоб стати мєнтом треба знати як тебе звати, а як знаєш я тебе по батькові то вже й гаїшник!!!!! Позорище!!!!!!!!!але й серед наших стражів є декілька порядних!!!яким респект! а ось цьому пасажири в пагонах (регулювальнику)) можна до там таму на паркінг УЖЕ влаштовуватись:)))
Водій Показати IP 2 Квітня 2015 15:28
Згідно з постановою Кабінету міністрів України від 11 лютого 2013 року №111 "Про внесення змін в правила дорожнього руху", з 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути включені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу - ближнє світло фар.
віталій до Водій Показати IP 3 Квітня 2015 23:14
красава!!!!! ст 122 ч 2 КУпАП!!!!!!
Лучанка Показати IP 2 Квітня 2015 15:43
На мою думку, ДАЇ як заробляло на бідних беззахисних громадян України, так і далі зробляє і напевно буде заробляти це вже вних хвороба яка є невилікованою.А АВТОРУ ВЕЛИКИЙ НИЗЬКИЙ ПОКЛІН ЩО НЕ ПРОЇХАВ МИМО І ЗБЕРІГ ЦИМ ПРОСТИМ ЛЮДЯМ ГРОШІ НА СВЯТА, а ви шановні працівники ДАЇ - не ввважайте всіх громадян тупими і зупиняйте не прості машини,а машини крутеликів які порушують ще більше закони, АЛЕ ЇМ ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО ЗАВЖДИ А ВАМ ГРОШІ А ТОБІ ШАНОВНИЙ АВТОРЕ І ЗАХИСНИКУ ЗА ТЕ ЩО НЕ ПРОЙШОВ МИМО ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ ТОБІ БУДЕ ВЕЛИКА НАГОРОДА ВІД БОГА, МИ ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ ХОЧЕМО ЩОБ ТАКИХ ЛЮДЕЙ БУЛО ПОБІЛЬШЕ ТОДІ БУДЕ СПРАВЕДЛИВІСТЬ І ЄВРОПА ХАЙ ТЕБЕ БЕРЕЖА ГОСПОДЬ!
Я Показати IP 2 Квітня 2015 15:53
автор відео хам ще той , веде себе зверхньо , повагу до людей і ввічливість ще ніхто не відміняв , якби ті ДАІшники погано не працювали ...
Злий Показати IP 2 Квітня 2015 16:13
Автор відео вів себе повністю адекватно і культурно. Пастухам треба давно показати їхніє місце. Це не нова поліція, яка набрана з молодого випуску, а старі, хабарницькі кадри, які привикли "нагинати" людей і брити капусту без фактичної на те причини. І правильно те,що до них в автомобіль сідати нікому не потрібно, а вони до того примушують. Такі, як цей хлопчина, починають міняти систему минулої "мусорської" влади. Нехай краще штрафують мудаків, які паркуються як хочуть і де хочуть, а не стоять в полі і шукають причини з воздуха!
злий - 2 Показати IP 2 Квітня 2015 17:04
В Ковелі є такий інспектор Домець в ДАІ,-отой вміє складати протоколи на рівному місці!Зупиняє невідь чого,і на запитання,що порушив,,починає впарювати тобі свої "версії"-то на жовте поїхав,то не там став(хоч паркуватись ніхто і не збирався)...як тільки ти незгоден,він відразу бере свідка(першого-ліпшого,хто під руку попав-ніхто ж не буде йому перечити)і складає протокол.Треба ж план виконувати якось.Так і виконує.І таких "домців"-маса.
Анонім Показати IP 2 Квітня 2015 17:08
чож той капітан так псіхує..)) він ж представник міліції)...на злодію і шапка горить!!!!!
21 Показати IP 2 Квітня 2015 17:55
профподготовка сотрудника гаи слабая не потому что он дурак а потому что работа его заточенна на взятку и осознание своей постоянной вины и нахождение в поле преступления а значит истрах ответственности не дают гайцу собраться и достойно принять вызов...а ведь ровенский парнишка не имеет капитанских погон и знание пдр не его професия а напуганного инспектора умыл...и напарник не помог ни словом ни делом...а если завтра с ним в бой...еслибы действительно регулировал движение имел бы подяку а так гиморой...нужно их увольнять так как переделаиь их сознание уже невозможно.
Анонім Показати IP 2 Квітня 2015 19:18
Сунічук ти справді залошився б***ь ме пе йопересете да це тобі не пацанів жарить і розказувати як протоколи писати а сам і незміг
місто Л до Анонім Показати IP 2 Квітня 2015 19:53
Молодець Анонім і молодець автор відео - красава, так їм і треба тим козлам, задовбали вже, людей зупиняють без причини і гроші гребуть ні за що!!!!!! ДАІшникі х**ові
добряк Показати IP 2 Квітня 2015 21:21
я також упізнав ці беспридєльні мєнтовські харі,гнати з роботи їх за профнепригодність,і ще одне по вул Сенаторки Левчанівської від суду до самого ст.ринку всі тротуари з ліва й справа заставленні автомобілями пройти неможливо наведіть там порядок, звільніть тротуари
сергей сунычук Показати IP 2 Квітня 2015 21:56
обычно избивает задержаных.но сумки в прокуратуру и судье остапуку решают все .хотите узнать больше оставте контакты
Судья Остапук до сергей сунычук Показати IP 3 Квітня 2015 15:56
Я уже 3 года в Ровно.
рижков сергій Показати IP 2 Квітня 2015 22:38
Оператор не прав....
Автолюбитель Показати IP 3 Квітня 2015 10:06
Відповідно до пункту 9.8 Правил дорожнього руху, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2013 року № 111 «Про внесення змін до Правил дорожнього руху», що вступили в дію 15 квітня цього року, з 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу – ближнє світло фар. Це тобі ні про що не говорить!?
102389 Показати IP 3 Квітня 2015 16:17
Мужикі хто Вас заставляє давати взятку, порушили, протокол в банк і платіть ніхто ж не вимагає давати на лапу. А взятки береть всі і доктора і адміністрація ......і так далі ВСІ.
Анонім Показати IP 3 Квітня 2015 17:27
Да пид...сы они вонючие, мусора поганые... Есть, конечно, и нормальные менты, но их ЕДИНИЦЫ, потому что вот такое дерьмо, как эти на видео, вытесняют порядочных и честных... в основном вот такое гавно на мусорских тачках по дорогам ездит, и кошельки граждан трясут... и на видео хорошо подмечено, что мусору документы в лапы его поганые давать не надо, мало того что запачкает, так ещё и выкупать потом придётся... Уже имеется личный опыт, не по наслышке, с патрулём 0242, там ездит такой длинный как глист и носатый, а второй вылупок чуть поменьше... из-за таких вот ган...ов как эти, во всех ментах видишь гниду, даже если он циликом нормальный и честный... не знаешь кому верить...
Віталій Показати IP 3 Квітня 2015 23:32
про що ви тут всі пишите???? і так все ясно, якомусь чудаку не було чим зайнятись от і доколупався до наряду ДПС, водій взагалі сидів мовчки тому що знав, що порушив ПДР!!! а таких з камерами треба відловлювати і по голові бити, щоб не накаляв ситуацію!!!! а якщо не хочете бачити на наших дорогах хабарників в формі то розпочніть з себе, а саме не порушуйте ПДР, а якщо порушили випадко чи свідомо то відповідайте згідно закону а не пропонуйте хабарі і нарешті якщо ж ви не згідні з протоколом тоді завжди можете звернутись до суду ( чи прокуратури ) для оскарження ( тільки ж знову не шукайте там знайомих для вирішення питання... )
каям до Віталій Показати IP 4 Квітня 2015 09:11
Віталій,Вас майбуть ніколи не пресували міліціонери,за якими так відстоюєте по правді ,пожилиб коли небудю біля них по сусідству.
Віталій до каям Показати IP 4 Квітня 2015 09:43
не пресували тому що не було за що, я за кермом вже 10 років, по всій україні катався і не маю жодного протоколу і ні разу не давав хабаря ( хоча і попадався за порушення, але вічливе ставлення завжди допомагає ) от і думайте, і тікому чомусь в усьому винні працівник ДАІ в рік мають по 5 протоколів!!!!!
Аноним до Віталій Показати IP 5 Квітня 2015 13:58
Ну-ну!!!=))) попали бы Вы на наряд 0242 или 0241, там бы вежливость не помогла особо... Приведу пример...Раз как-то я ехал и меня подрезала машина, в результате чего я был вынужден выехать на встречную полосу чтобы избежать столкновения, как тут вдруг, откуда не возьмись, ГАИ 0242... останавливают... подходит длинный такой носатый в*лупок, сутуловатый немного и начинает мне рассказывать как плохо я сделал... я ему поясняю, что меня машина подрезала, что я иначе поступить не мог... как это ни парадокс, но он со всеми моими соглашался... слушал он меня, слушал, а потом и говорит мне на повышенном тоне: слушай!!! что ты вообще мне тут втираешь?! какая разница кто кого подрезал?! ну, видели мы... и что с того?! мы сейчас тебя остановили, и с тобой говорим, а куда тот поехал (машина, которая меня подрезала), мы не знаем и где его искать, тоже... в результате, так как я дал тому длинному глисту носатому свои документы, пришлось потом их выкупать... требовали 200, но дал 100, и то жалко было... чтобы они **** поганые подавились той сотней, ***** *******!!! и Вы Виталий говорите о хорошем отношении... я им объясняю, что дома семья, а работы нет, на что он мне отвечает: все есть хотят и каждый крутится как может, мол мне твои проблемы до одного места... Зато спустя дней 5 примерно видел я тот же самый патруль возле "Проминя", как раз перед футболом... и стал я свидетелем такой ситуации: ехал мерс крутой на киевских номерах по правой полосе у обочины, как вдруг ему припёрло развернуться, в результате чего он резко даёт в левый ряд, подрезая попутное авто, разворачивается считай, на переходе, при этом не пропустив пешехода, подрезав авто, направляющееся по встречной... после чего без угрызений совести подъехал к инспекторам ГАИ... как вы думаете на всё это отреагировал инспектор?! он честь отдал... правоохранители х**овы...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus