USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нова Nissan Versa коштуватиме всього $ 11 тисяч. ФОТО

23 Квітня 2011 14:45
На автосалоні в Нью-Йорку Nissan показав нову модель Versa (в Європі Tiida) - вартість седана на американському ринку буде починатися від 10 990 доларів.

Як запевняє газета ГПУ , за ці гроші покупець отримає не тільки повноцінний автомобіль, але і деяку кількість устаткування.

Серійний седан Nissan Versa має стати одним з найбільш доступних пропозицій на ринку Північної Америки. Versa, побудована на платформі нової Micra за класичною схемою (МакФерсон спереду, торсіонна балка ззаду), отримає єдиний мотор - 1,6-літровий "атмосферник", що розвиває 110 кінських сил. Агрегатувати його пропонується або з 5-ступінчастою МКПП, або з варіатором. Динамічні характеристики седана поки не повідомляються.

Однак відомо, що в базі Versa отримає просторий салон (колісна база седана дорівнює 2560 мм) - японці обіцяють, що простору для ніг задніх пасажирів у новинці буде нітрохи не менше, ніж в Mercedes-Benz E-class. Обсяг багажника зафіксований на позначці 420 л.

У списку базового обладнання є АБС і система розподілу гальмівних зусиль, а додаткові опції включають пристрої, властиві зазвичай автомобілям класом вище - наприклад, тач-скрін і навігацію.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus