USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Нива» повертається на авторинок. Сніжно-біла буде перша

27 Травня 2013 16:57
Волзький автозавод відновив зборку позашляховика Lada 4x4, з використанням зміненої технології фарбування кузовів, завдяки якій машини стануть іржавіти, в п'ять разів повільніше. Сталося це у понеділок, 27 травня.
Про це повідомляє ICTV.

Автомобілі, що зійшли з конвеєра, будуть забарвлюватися катодним методом, замість використовуваного раніше анодного. Крім того, в склад нової фарби будуть включені спеціальні присадки, які не тільки збільшать опір кузова до корозії, але і дозволять фарбувати модель «металік». Першими з виробничої лінії повинні зійти позашляховики сніжно-білого кольору.
Раніше повідомлялося, що в поточному році «АвтоВАЗ» має намір внести у Lada 4x4 десять конструктивних поліпшень. Наразі виробник вже почав оснащувати дві модифікації позашляховика теплопоглинаючим склом і шарнірами рівних кутових швидкостей (ШРУС) замість традиційних хрестовин на карданної передачі. Нововведення покликане знизити шум і рівень вібрацій при русі на високих швидкостях.
Крім того, модель повинна буде обзавестися денними ходовими вогнями, іншим алгоритмом включення світлотехніки та двоточкових форсунки омивача лобового скла. Також позашляховик отримає допрацьований інтер'єр, поліпшені механізми дверей і підвищену шумоізоляцію.
У 2014 році модель буде пропонуватися в модифікації «Люкс», до складу обладнання якої увійдуть ABS, електричні склопідйомники, дзеркала заднього виду з електроприводом і обігрівом.
Lada 4x4, оснащується 1,7-літровим 81-сильним мотором, доступна з трьох - і п'ятидверним кузовом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 27 Травня 2013 17:22
http://motorpuls.ru/auto-humor/5337
@ Показати IP 27 Травня 2013 19:38
це хороша звістка
soldier of fortune Показати IP 29 Травня 2013 00:05
вливати молоде вино в старий бурдюк - це дурня. Візму краще X5 10 літній. А російські машини, як не заводились взимку, так і не заводяться і не заведуться. Рашин стайл - руки з заду ростуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus