USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Поліція Луцька займеться дорожніми знаками у місті

31 Січня 2016 15:35
Відтепер патрульна поліція Луцька буде брати участь в аналізі замовлень під час вибору тих дорожніх знаків, які дійсно потрібні для ефективної організації дорожнього руху.

Про це стало під час засідання обласного антикризового штабу, - повідомляє «Волинська правда».

Зараз на складах облавтодору лежить велика кількість нових дорожніх знаків, які не використовуються і які взагалі непотрібні. А закупити нові, потрібні знаки, підприємство не може, тому що не вистачає коштів.

«По проспекту Волі є велика ділянка, де стоять знаки, які вказують, що зупинка і стоянка автотранспорту тут заборонені. Але жодного знаку немає, який би дозволив інвалідам паркуватись», - розповідає начальник патрульної поліції міста Луцька Антон Цюцюра.

З його слів, вже мав місце прецедент, коли інвалід оскаржував постанову поліції. Антон Цюцюра вважає, що це проблема місцевої влади.

Кірм того, патрульні кажуть, що потрібно освітлювати пішохідні переходи у Луцьку та місця, де найчастіше відпочиває молодь.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик підтримав цю ідею і зазначив, що вже давав розпорядження відповідним службам автодогір залучати працівників патрульної служби, які безпосередньо бачать ситуацію на дорогах міста.

«У нас, дійсно, є знаки встановлені «за побажанням», тобто за особистою домовленістю. Так бути не повинно. Але є також ризик того, що з`являться псевдоінваліди, які на своїх дорогих авто захочуть користуватися цими перевагами. Тому треба розібратися щодо доцільності дорожніх знаків. І це найкраще зробити спільно - облавтодор, поліція і комунальні структури міста», - каже голова ОДА Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 31 Січня 2016 16:31
Мажори мають, а коли не мають -КУПЛЯТЬ посвідчення калік і знов машини будуть стояти де не попадя.
0011 Показати IP 31 Січня 2016 20:30
Запрошую в Ковель! Кожен другий знак звстановлений з порушенням!
Василь Показати IP 31 Січня 2016 22:44
І знову ж на ті ж граблі. Може все-таки почнемо з того що приведемо абсолютно всі знаки в місті та режими роботи світлофорів до потреб населення? Чи Гунчик з чинушами скаже де поставити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus