USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Судитимуть патрульного, який скоїв ДТП у Луцьку

10 Січня 2019 13:59
Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 25-річним інспектором роти № 1 батальйону Управління патрульної поліції у Луцьку правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Увечері 11 грудня 2016 року у Луцьку екіпаж патрульних на службовому автомобілі «Toyota Prius», за кермом якого перебував обвинувачений, увімкнувши проблискові маячки та спеціальний звуковий сигнал, поспішав на допомогу іншому екіпажу.

Порушуючи Правила дорожнього руху, здійснюючи на регульованому перехресті поворот на заборонний сигнал світлофора й не надавши переваги у русі іншому автомобілю, який виїжджав на перехрестя на зелене світло, поліцейський допустив зіткнення свого авто із цим автомобілем.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 36-річний пасажир автомобіля «Toyota Prius», колега правоохоронця, отримав тілесні ушкодження.

Відтак екс-патрульного, який звільнився з роботи у поліції, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України.

Як повідомлялося, у грудня 2018 року головний патрульний Луцька Олександр Вовченко, перебуваючи у Києві, потрапив у ДТП. Зокрема, на вулиці Маршала Конєва службове авто поліції зіткнулось з іномаркою Ford Mondeo.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
5.45 Показати IP 10 Січня 2019 21:23
Ремінь безпеки для того є. Дорога не прощає помилок, будь ти коп, будь ти хто...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus