USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Цьогоріч у Луцьку «візьмуться» за проспект Волі

20 Січня 2015 13:57
Відновлення дорожнього покриття та можливе розширення центрального проспекту міста: у Луцькій міськраді обіцяють не залишити без уваги проспект Волі у 2015 році.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 січня.

Як повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький під час обговорення проекту міського бюджету на 2015 рік, на сесії міськради, після затвердження бюджету, розглядатимуть питання про те, яку саме частину проспекту Волі ремонтуватимуть та в яких межах фінансуватимуть ремонт. З його слів, наразі потребує відновлення дорожнє покриття на відрізку від вулиці Шопена до універмагу. Також під час сесії обговорюватимуть питання про розширення центрального проспекту міста.

Як наголосив секретар міськради Сергій Григоренко, проспект має різну ширину на різних відрізках – від 14 метрів від Театрального майдану до вулиці Шопена та 12 метрів на наступному відрізку до 10,5 метра поблизу Київського майдану, «звужуючись як пляшка». Взимку, коли на узбіччі лежить сніг, а на на дорозі 10,5 метра завширшки стоять два тролейбуси, проїхати проспектом неможливо.

Отже, на його думку, у перспективі потрібно передбачити розширення проспекту до 12-14 метрів, адже важко уявити настільки вузьку центральну вулицю в європейському місті. Він емоційно зазначив, що частина проспекту виглядає не як проспект, «а як якась вулиця Мухос*анська». Григоренко погодився, що питання про розширення проспекту потрібно винести на обговорення громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
свг Показати IP 20 Січня 2015 15:13
кожного року роблять реконструкцію а віз і нині там. може вже досить красти і щось зробити для міста.
І Показати IP 20 Січня 2015 15:14
Коли йдеться про розширення проспекту, всім стає зрозуміло, що у когось з чиновників закінчуються бабки, які потрібно відмити.
І коню понятно Показати IP 20 Січня 2015 21:23
...настелять верхній шар дорожнього покриття в існуючих габаритах,запроцентують 10 млн . .,вкрадуть перед виборами 5 млн.,їздити будуть швидше,машин намолотять і людей покалічать більше
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii Показати IP 20 Січня 2015 22:39
панове! про нещасних пішоходів не забудьте. а то весь час ремонтуєте проїжджу частину, а тротуари на відрізку від філармонії до київської площі відсутні.
Надія. до iiiiiiiiiiiiiiiiiiii Показати IP 21 Січня 2015 00:08
Коли нарешті відновлять тротуар по пр-ту Соборності (непарна сторона проспекту)? В дощ пройти біля буд. № 37 зовсім неможливо (глибока і велика калюжа). Дорослі і діти обходять це місце вже багато років проїзджою частиною. Мешканці будинку № 37 висипали в цю яму машину каміння, але і воно потонуло, тож по ньому можна проскочити тільки в хорошу погоду. Біля будинку міняли труби, то після їх засипання залишили земляний вал, який трохи деякий час зберігав будинок від затоплення, але той вал теж уже руйнується від води. Тож шановні можновладці приїдьте і подивіться що робиться. Може дійде до вас, що і про людей-пішоходів потрібно думати, а не лише про свої авта і центральні дороги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus