USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У 4 волинські села не доїжджає автобус

22 Січня 2016 10:30
Жителі чотирьох сіл Камінь-Каширського району – Личин, Качина, Ставища та Олександрії – залишилися практично відрізаними від світу. Перевізник відмовляється працювати на цьому відрізку. Про це повідомляє «Вісник+К».

Як написали жителі цих сіл у листі за 321 підписом, власник рейсу Ковель – Личини Рибчук відмовляється обслуговувати ці населені пункти, мотивуючи тим, що пальне дороге, а пасажирів мало.

«Спочатку автобус довозив пасажирів тільки у п’ятницю, суботу й неділю, здійснюючи ранковий, обідній та вечірній рейси. На сьогодні жителі сіл і в ці дні не мають змоги доїхати до Ковеля, бо маршрутка Ковель – Личини їде тоді, коли це захочеться перевізнику. Пасажири дуже часто не можуть дочекатись автобуса і повертаються додому. А серед них студенти, старші люди, мами з дітками», – пишуть сільчани.

Такий лист-скаргу вони направили і в департамент інфраструктури та туризму облдержадміністрації. Люди просять чиновників розібратися і змусити власника маршруту виконувати умови тендера. «Якщо цей маршрут «дуже збитковий», то хай перевізник відмовиться. Знайдуться інші, більш сумлінні», – справедливо зауважують.

До речі, коли під час відряджень у села ми запитуємо людей про проблеми, то у числі перших вони називають нерегулярні автобусні перевезення. І це в багатьох районах Волині. Невже керівництво профільного департаменту не має важелів впливу на недобросовісних перевізників? Раніше ці проблеми якось вирішувалися. Ми триматимемо питання на контролі й напишемо про це у наступних публікаціях.

Наталка СЛЮСАР
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тарас Чурило Показати IP 22 Січня 2016 11:00
Гунчику привіт....
Олександр Показати IP 22 Січня 2016 11:07
Ще добавте села Зоряне, Адамівка, Ратнівського р-н.
бобли Показати IP 22 Січня 2016 11:59
Ще добавте села Оса,Ревушки, бобли,обеніжи
ХХХ Показати IP 22 Січня 2016 12:41
Не забувайте і про с. Осьмиговичі та Синявка Турійського району
ууу Показати IP 22 Січня 2016 15:18
В Шацькому районі в селах: Вілиця, Кропивники, Прип'ять, Плоске така сама ситуація. Іздять, коли заманеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus