USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У лікарні помер п'ятий учасник моторошної ДТП на трасі Київ-Ковель-Ягодин

11 Липня 2018 19:25
У Сарненській лікарні помер 30-річний житель міста Світловодськ Кіровоградської області - Роман Євгенов. Чоловік став п'ятим, хто загинув в результаті дорожно-транспортної пригоди на трасі «Київ-Ковель-Ягодин», поблизу села Орлівка.

Про це пише Рівне вечірнє.

Головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк розповів, постраждалі з такими травмами не виживають.

«По-народному - у нього в мозку каша була. Там не можна було зрозуміти, де сіра речовина, а де - біла. Множинний забій настільки важкий, що все було, як холодець. Просто молодий здоровий чоловік. Серце тримало. Така ситуація», - зазначив лікар.

Як повідомила речниця нацполіції Ольга Ангелова, водій автівки досі перебуває під вартою. Зараз правоохоронці чекають на результати усіх експертиз, аби скерувати справу до суду.

Нагадаємо, аварія трапилася 25 червня близько 19-ї години на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Орлівка Сарненського району 20-річний житель міста Сарни, керуючи легковим автомобілем «Mercedes-Benz» на іноземній реєстрації, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не врахував дорожньої обстановки, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із маршрутним таксі «Mercedes-Benz Sprinter» сполученням «Київ-Ковель». Від удару маршрутку відкинуло на смугу зустрічного руху, де відбулося лобове зіткнення із вантажівкою під керуванням 57-річного рівнянина.

Унаслідок ДТП троє осіб із мікроавтобуса «Mercedes-Benz» загинули на місці події: 51-річна жителька Полтавської області, 30-річний мешканець Київщини та водій маршрутки 62-річний житель Ковеля. Ще один водій мікроавтобуса, 36-річний житель Волинської області, від отриманих травм помер у Сарненській центральній районній лікарні.

Також просять відгукнутися свідків смертельної ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 12 Липня 2018 13:35
Звертаємося до родичів загиблих, а також тих, хто отримав тяжкі тілесні ушкодження. Юридична Компанія Відшкодування допоможе отримати кошти на поховання або лікування. Відшкодується нанесена моральна шкода. Консультуємо безкоштовно. Звертайтеся за тел 067 1743205 або 050 7367923.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus