USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку - черговий затор через ремонт мосту

9 Вересня 2015 20:46
Затор від проспекту Перемоги і аж до проспекту Соборності утворився через ремонтні роботи на мості. До слова, це далеко не перше ускладнення руху на цій ділянці, адже міст не можуть до ремонтувати вже четвертим місяць.

В середу, 9 вересня, близько 18 години у Луцьку утворилася величезна тянучка протяжністю від проспекту Перемоги і аж до проспекту Соборності, - повідомляє ВолиньPost.

Якщо зазвичай відрізок шляху від будівлі історичного факультету СНУ то «Там-Таму» автомобілі та тролейбуси проїжджають за лічені хвилини, то через затор цю відстань долали близько півгодини.

Як пояснили дорожники, ускладнення руху транспорту виникло через ремонтні роботи, що наразі проводяться на мості, який сполучає проспект Соборності та вулицю Перемоги. Утім запевнили, що така незручність триватиме недовго, максимум до 21 години вечора.

До слова, за станом на 20:20 затор дійсно зменшився, автомобілі рухаються з нормальним інтервалом.
Нагадаємо, що міст по проспекту Соборності ремонтують уже майже чотири місяці. І це ще не кінець. Роботи, на які з міського бюджету виділили більше мільйона гривень, триватимуть ще довго. Натомість лучани, які проїжджають мостом, не можуть зрозуміти: коли ж той міст таки ремонтують, бо є дні, коли працівників там взагалі ніхто не бачить, а буває, ремонтники працюють і після завершення робочого дня.

Раніше директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький розповів, що ремонтні роботи мають закінчитись за першу або другу декаду вересня.

Тим часом у Луцьку «взялися» за проспект Волі. Попри те, що чимало вулиць на окраїнах Луцька тривалий час залишаються непридатними до їзди, міська влада вирішила вкласти кошти у розширення центрального проспекту міста

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКУ ВУЛИЦЮ, ДЕ «ЯМА НА ЯМІ», ВІДРЕМОНТУВАЛИ ТІЛЬКИ НАПОЛОВИНУ. ФОТО

Нині розпочалися роботи з фрезерування старого покриття на проспекті Волі, зараз тривають роботи на відрізку від вулиць Шопена до Винниченка, - інформують у міськраді. Роботи проводять працівники підприємства “Луцькавтодор-Сервіс”.

ЧИТАТИ ЩЕ: РЕМОНТ ВУЛИЦЬ У ЛУЦЬКУ: НА ЩО ВИТРАЧАЮТЬ МІЛЬЙОНИ З МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Людмила Показати IP 9 Вересня 2015 21:20
Не мають розуму. Коли люди з роботи повертаються, вони ремонтують. Не можна було дитину вчасно з садочка забрати.
Vfyz до Людмила Показати IP 9 Вересня 2015 21:55
Та нічого страшного не сталось. Потерпіти 2 дні і буде гарна дорога. Всі такі панські стали. Можна іншими вулицями обїхати чи пішки пройтися
надоїли до Людмила Показати IP 10 Вересня 2015 12:08
Люда іди в ж...у, вони працюють цілий день щоб потім можна було спокійно їздити. а по дитину потрібно було раніше свій зад підняти щоб вчасно приїхати.
Лучанин Показати IP 9 Вересня 2015 21:30
Ну якщо з цим мостом все зрозуміло і в кінці кінців його дійсно треба зробити, і бажано добре, то ремонт пр.Волі мене дуже дивує. Те покриття могло б ще пару років відслужити, там всього то треба було ямки 2-3 залатати. Та й якість дорожнього покриття полюбому буде гіршою в рази. От так кошти і списуються! А ще й під вибори... От і голосуйте за тих хто вас ще раз обкраде.
s777s Показати IP 9 Вересня 2015 22:02
Спеціально з ремонтом тягли до дощів і коли Луцьк наповниться студентами, а і чуть не забув ближче до виборів, бо ж літом зробили б то б всі забули тих хЄроїв.
Андрій до s777s Показати IP 9 Вересня 2015 22:45
Парадокс зачарованого кола. Асфальт кладеться в дощ (в калюжу), щоб наступного року утворились ямки і виділити гроші на їх ремонт. Якщо ж покласти якісно, то потім гроші ніхто не дасть. А стосовно виборів, то Романюк робить собі ведмежу послугу. Якщо хтось щось робить перед виборами і це дуже відчувається, то українці дякують людині, але за нього не голосують.
Кот Показати IP 10 Вересня 2015 01:49
От що за люди ??? Кладуть асфальт хреново їм ,не кладуть асфальт тоже хреново їм може хватить нити шановні? Блін пів години потерпіти вже не можуть невже невидно що проводяться роботи щоб ви потім могли нормально і швидко пересуватись ,а неминати ями на мості і нетянутись один за одним влаштовуючи ДТП ?
Менталітет Показати IP 10 Вересня 2015 08:17
Роблять - погано, не роблять - теж погано.
123 до Менталітет Показати IP 10 Вересня 2015 09:46
Роблять peмонт- це добре, але коли б робили після виборів, а не перед. А взагалі, нам вибори мерів треба проводити хоча б раз на рік, і кожен рік переносити приміщення міської ради (один рік на Відродження, другий рік на Соборності, третій - на Львівську) От тоді у нас як у Європі буде чистота і порядок по всьому місту
уважний до 123 Показати IP 10 Вересня 2015 12:31
Ремонти роблять протягом всіх років, поступово, майже більшість вулиць. На сесії щороку затверджується перелік цих вулиць і дворів! Але наш народ завжди не вдячний і невдоволений!
Андрію Показати IP 10 Вересня 2015 08:28
Мабуть вас хтось дуже обдурив, якщо у всьому бачите підлог. А мости і дороги у Луцьку ремонтують ціле літо, може ви просто це раніше не помічали. То до чого тут вибори?
ХХХ до Андрію Показати IP 10 Вересня 2015 12:46
Як вони ремонтують "мости і дороги у Луцьку ремонтують ціле літо" вже напевно не тільки в Луцьку знають але і по всій Україні. Оскільки основна маса лучан бачила їхню роботу і до того ж було написано купа статей про їхні темпи і якість ремонту особливо мостів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus