USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – ДТП поблизу зупинки «на вимогу»

10 Вересня 2017 18:50
Дорожньо-транспортна пригода сталася у Луцьку на вулиці Глушець. Про це написав у Фейсбуці лучанин Андрій Черчик та розмістив фото з місця аварії.

З його слів, найчастіша причина аварій на цьому місці – невдале розміщення зупинки «на вимогу», адже тролейбуси, які тут зупиняються, закривають пішохідний перехід. Траплялося, що тут збивали й дітей.

«Щойно на вул. Глушець. Біля Кривого валу, перед переходом, аварії майже щомісяця, а то і по декілька. Було що й дітей збивали на переході.

Поліція може прийняти якісь міри? Чи їм байдуже? А проблема проста. Зупинка - на вимогу.

Тролейбуси чи автобуси які стають, закривають знак пішохідний перехід, водій намагався приспішити, обганяючи тролейбус, який висаджував одного лінивого пасажира, бо ж від базару далеко йти.. І на тобі.. Увесь день, а то й місяць на смарку, а були ж у людей плани.. Може якийсь там в пагонах втрутиться, подбає про лучан, які йому на зарплату скидуються», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
.... Показати IP 10 Вересня 2017 19:15
То ще таке є біля стадіону
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2017 19:30
Лінивого пасажира? Це щось нове... Хоча, давайте зробимо лише кінцеві зупинки та для "лінивих" одну в центрі. А ще треба заборонити зупинки для авто на всіх вулицях, взагалі в місті, щоб пробок ніколи не було, а то раптом. Треба взагалі всім пішки ходити - з серцем, кажуть, легше буде. Та й нащо та цивілізація взагалі потрібна, треба позбутися її залишків, втім це вже в нас відбуваєтся. А може просто ПДР дотримуватись чи це вже взагалі неможливо?
Коля до Лучанин Показати IP 11 Вересня 2017 14:09
Може, все таки, і ти почитаєш правила, які регламентують норми розміщення зупинок? Навіть і "на вимогу".
Увага Показати IP 10 Вересня 2017 19:36
Не менш жахлива ситуація на пр. Грушевського напроти дитячого майданчика ,що біля розважального центру Промінь.Хтось " мудрий " розмітив тут пішоходний перехід, між виходом з арки будинку ( 8 метрів ) та дитячим майданчиком (4 метри ) , діти практично граються на дорозі за невеличким парканом, дихаюь чадним газом .Крім того,перехід за 3 метри від стоянки автомобілів під Колібрісом ( читайте ПДР), за цими приапаркованими авто зовсім не видно , хто рушає по переходу, світлофора немає. Чути постійно скрегіт гальм, пішоходи не бачать , що авто наближається , а водії не бачать початку руху пішоходів зі сторони Колібріса. Сьогодні тут аншлаг , сотні дітей , сотні машин , бо перекрито Пр. Перемоги.Шановні можновладці , чого чекаємо ?Знайдіть того бовдура , хто прийняв таке облаштування переходу і поганяйте його разів з 100 по зебрі
До увага. Показати IP 11 Вересня 2017 13:43
Підтримую!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus