USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку хочуть продовжити маршрут по вулиці Ківерцівській

25 Травня 2016 19:15
Сотні луцьких школярів добираються у Волинський обласний еколого-натуралістичний центр від останньої зупинки громадського транспорту ще близько кілометра пішки. Депутати вимагають від луцьких чиновників переглянути рух маршрутного транспорту на вулицю Ківерцівську.

Про це йшлося під час пленарного засідання 9-ої сесії Луцької міської ради сьогодні, 25-го травня.

Про ситуацію детальніше розповів депутат Богдан Богонос.

«Доїзд учнів до Волинського обласного еколого-натуралістичного центру відбувається з труднощами, адже туди не доїжджають маршрутки. А там є 98 гуртків, 25 профілів, де навчаються 1589 дітей від 5-ти до 18 років. Зокрема, з них майже тисяча учнів із Луцька», - інформував депутат.

По тому він озвучив запит до градоначальника, аби транспортну проблему вирішили.

Ініціативу більшість депутатів підтримали.

Зауважимо, що обласний еколого-натуралістичний центр розташований на вулиці Ківерцівська, 9Б.

Якщо ж глянути на карту руху громадського транспорту в місті, то «Мак-Луцьк» пропонує 19 маршрутів. Однак кожен зі шляхів передбачає додатково рух пішки до пункту призначення на відстані близько кілометра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 25 Травня 2016 21:34
скільки можна городити тин. Розгузіть 33 квартал від 103 та 107 маршруток і пустіть їх по тому маршруту як Вони їздили колись.В місті достатньо міських маршоуток Подивіться на наших сусідів Рівенчан там приміські маршрутки не гасають містом а їдуть на приміські вокзали а вже звідти міським транспортом
Анонім Показати IP 25 Травня 2016 23:05
А шо в них ноги повідпадають якщо зайвий кілометр пішки пройдуться?
Лучанин Показати IP 26 Травня 2016 00:45
Відносно МАКу. За останні півроку жодного разу не вдалося подивитися маршрутку щоб дістатися куди потрібно. Малює маршрутки які стоять і не рухаються. На маршруті майже всі маршрутки не відображаються на мапі. Для чого існує ця система? Для показухи? Можливо я щось не те натискаю, не туди дивлюся? То навчіть будь ласка щоб можна було бачити машини на маршруті в режимі реального часу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus