USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку нарікають на складний доїзд до медичного закладу

24 Грудня 2015 07:00
На справжнє випробування перетворюється кожен візит до лікаря для мешканців вулиці Сосюри у Луцьку, адже прямого сполучення з лікувальним закладом немає.

Про це у запиті до Луцького міського голови під час другої сесії луцької міської ради 23 грудня повідомив депутат від УКРОПу Юрій Безпятко.

З його слів, мешканці вулиці Сосюри звернулися до нього щодо того, що вони обслуговуються Луцьким центром первинної медико-санітарної допомоги №3, що на вулиці Стефаника, 3А. Щоб дістатися до лікувального закладу, їм потрібно проїхати через усе місто, адже прямого транспортного сполучення немає, до того ж, до зупинки громадського транспорту потрібно переходити через залізничні колії. Зробити це хворим людям дуже важко і кожен візит до лікаря перетворюється на випробування.

Депутат просив посприяти, щоб мешканці цієї вулиці обслуговувалися у Центрі первинної медико-санітарної допомоги №2, що по проспекту Відродження, 13.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 24 Грудня 2015 07:28
Якась дурня, а решта людей, не жителі в. Сосюри як мають добиратися?! Транспорт організовуйте , маршрути такі, як треба, думайте, депутати! А 5 помічників,що роблять?!
Лучанин до Анонім Показати IP 24 Грудня 2015 10:45
По-перше, треба думати де що і як будувати з самого початку; по-друге, кожна людина повинна мати право вибору де їй краще обслуговуватися, а штат працівників повинен набиратися згідно потреб, а не так як чиновникам заманулося. А в іншому я з вами абсолютно згідний, умови мають бути зроблені не залежно не від чого.
лучанка Показати IP 24 Грудня 2015 09:56
А жителі району ДПЗ, також роблять кругосвітню подорож.Так у нас є поіклініка прекрасна, але ж там нема лікарів, тільки терапевти, а вони що можуть замінити всіх лікарів. Ходить 14, але його більше нема,як є.Зробіть,щоб спеціалісти приймали в цій поліклініці на ДПЗ,особливо кардіологи. Бо майже всі пацієнти йдуть до терапевта з болями в серці.Бажає кращого лаборант,яка робить аналізи от вінта.Що нема молодих лаборантів, щоб мали добрий зір,які вона може робити аналізи,коли в неї поганий зір,їй же робили операцію на очі.
Анонім Показати IP 24 Грудня 2015 12:53
Це наблизили медецину до людей, створивши амбулаторії. Нарікають міські жителі, а за сільських взагалі нема ,що говорити. У Луцькому районі (за неофіційними даними) хочуть закрити Торчинську районну лікарню і нікого не цікавить куди звертатися і де лікуватись простим людям зі всієї округи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus