USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку водій маршрутки затиснув дверима дитину і волочив її вулицею

29 Квітня 2018 22:12
У Луцьку у маршрутці №2 дитині, яка виходила з автобуса, затисло ногу. Водій не зупинився і протягнув хлопчика вулицею.

Інцидент трапився у неділю, 29 квітня, на проспекті Президента Грушевського близько 21:20, інформує Волинь24.

У Луцьку з маршрутки виходив хлопчик, якому близько чотирьох років. Не встиг він ступити на землю, як водій закрив двері і рушив далі.

«Ми вийшли з маршрутки, трохи відійшли і почули пронизливий крик дитини. Їй затисло ногу. Вона лежала, а маршрутка далі їхала. Хлопчик намагався гальмувати руками», - розповіла лучанка Дарина.

За словами очевидців, маршрутка протягнула дитину кілька метрів, поки водій врешті зупинився.

В салоні також були батьки хлопчика з меншою дитиною у візочку. Вони повинні були вийти наступними.

Двері руками відкрили випадкові свідки події. Вони ж підняли малого.

«Мама почала плакати, батько – кричати на водія. А той навіть не вийшов, почав матюкатись: кричав: «що ви так довго виходите?». А потім випустив батьків і просто поїхав», - кажуть очевидці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 41
хехъ Показати IP 29 Квітня 2018 22:18
Дно. Социальное дно на улицах.
хехъ Показати IP 29 Квітня 2018 22:19
Лицо его сфотографируйте. Город должен знать своих героев.
Анонім до хехъ Показати IP 29 Квітня 2018 23:52
Ти про батька?Правильно,таких треба позбавляти батькивських прав.Дитина вибігла,а батьки залишились,це сильно.
На місці Батька Показати IP 29 Квітня 2018 22:27
Потрібно було водієві доступно пояснити що він вчинив погано "Так щоб далі їхати фізично не зміг"
Аbbath Показати IP 29 Квітня 2018 23:00
Ну батько дуже мужня людина,пояснив на словах ,а могла б початись бійка,а це поганий приклад для дітей....чмо
А я б Показати IP 29 Квітня 2018 23:01
Вийшов дверима першим, руками зняв дитину і возика, подав руку дружині і подякував водієві, незважаючи, що той, як виявилось потім, бидло і хам.
Анонім до А я б Показати IP 29 Квітня 2018 23:50
Так мав би зробити нормальний чоловік і тато
Лучанин до А я б Показати IP 30 Квітня 2018 01:22
Все вірно, я так і роблю, проте тільки в низкопольних тролейбусах. Ви реально пробували тримати 4х річну дитину тримати за руку, допомогти дружині протиснути та розвернути возика, вийти, зняти дитину, возика, а потім ще й подати руку дружині? Шановний, вже після того як ви зняли дитину і взялися за возика, вся гоп-компанія вже звинуватила Вас в тому що ви залишили дитину без нагляду, бо однією рукою Ви возика не знімете, навіть будучи термінатором! Давайте все ж таки бути реалістами та не переводити подібні випадки в розділ гумору.
Анонім до Лучанин Показати IP 30 Квітня 2018 09:35
Це може написати тільки жінка,а дитину треба виховувати,вчити як переходити дорогу,як виходити,давати місце старшим,не розмовляти по телефону в транспорті....тоді він вона виросте людиною,а не тим що ми маємо,розляглось на сідушці і розказує як провело ніч...!!!Якщо батьки самі цього не вміють тому і діти то вилітають,то ще що,дитина має розуміти словом!!!
Анонім Показати IP 29 Квітня 2018 23:13
Водій винний!!!Але.Бачив сам схожу ситуацію,коли мама пропустила дитину вперед,дитина на східцях затрималась і почала гратись,мама почала просити"ну давай,вииихоодь....",йшли хвилини,з боку водія дитини видно не було і здавалось що жінка просто стоїть біля дверей і нарешті дитина вийшла і мама за нею,напевно водій чекав пасажирів і не закривав двері,це і врятувало ту дитину,винна мама,тому що не думає і не уважна!Тому перше ніж судити і бити морду водієві,треба опитати свідків як це було!
Дмитро Показати IP 29 Квітня 2018 23:23
Якби я побачив що моя дитина затиснута дверима, то навіть боюсь уявити щоб я зробив з цим водієм, тож навіть незнаю чи треба віддати належне тому батькові, який себе стримав,чи людям які не здійснили самосуд, а зрештою дякувати Богу що все обійшлось, а водію теж на майбутнє, уважніше дивитися що робиться, не дрова везе ж
Анонім до Дмитро Показати IP 29 Квітня 2018 23:47
Думаю,що нормальний батько не допустить такого,щоб його дитину десь притиснули.Водій керує маршруткою,а не виховує чужих дітей.Треба розуміти,що водій то є людина,яка може зробити помилку,тому виходити з маршрутки потрібно швидко,а не в розвалочку,ще й з телефоном,доречі в громадському транспорті розмовляти по телефону заборонено.
Я Показати IP 29 Квітня 2018 23:36
Чому 4 річну дитину "батьки"не тримали за руку,або не взяли на руки?!?!Водія не захищаю,але дитину НЕ ВИДНО в дверях,тим більше на задніх!Батьки не справилися зі своїми обов'язками і ті хто " бив би морду"в коментарях звичайнісіньке бидло,ми живемо,або хочемо жити в розвиненій державі,тому є закони,поліція,суд.Почніть з себе,будьте людьми,а не скотом,шановні коментатори,мами і тати!Виховайте себе,а тоді родіть дітей!Багатьом правда не сподобається.
макс до Я Показати IP 30 Квітня 2018 05:30
а дзеркало бокового виду не потрібно маршрутчіку?.водій полюбому по телефону балакав.
Анонім до макс Показати IP 30 Квітня 2018 09:53
Шановний,не перекладуйте вину батьків на водія,кожен має займатись своєю справою,батьки виховувати і дивитись за своїми дітьми,водій возити...
55 до Я Показати IP 30 Квітня 2018 08:12
Підтримую. Якщо батьки належно не піклуються що вони хочуть від інших
лучанка Показати IP 30 Квітня 2018 00:01
тому що батьки ще з однією дитиною в візочку і вони не вспіли витягнути візочка. а як правильно зробити?якщо б батьки вийшли перші і дитина 4 роки залишилися сама в замкненій маршрутці? це винна водія і за таке потрібно карати, вони спішать. дитинка після такого налякана і від цього ще не відомо що може бути.
Лучанин Показати IP 30 Квітня 2018 01:14
Слухайте, а в нас хоч якісь ознаки людини, цивілізації залишилися чи ми з неймовірним прискоренням рухаємося до кам'яного віку? Це те що описано по європейські так? Та, ні, там водій би вже не був за кермом, незалежно від того винен він чи ні, чекав би суду. Батьки звернулися до правоохоронних органів? Дитину ж протягнуло за маршруткою. Це ДТП! Пасажири повинні були дочекатися прибуття поліції і не дати можливості водієві покинути місце ДТП! Окрім відстуності ознак людяності це ще й суцільні порушення, дійсно, нажаль не діючого в країні законодавства. Мати поплакала, батько покричав, водій теж покричав, дитина постраждала, а пасажирам всі п*фіг. І це все? А завтра будуть кричати та плакати ті хто зараз відвернувся, платити за проїзд 5 гривень і спокійно пропускати повз вуха коменти про те що в схожих ситуаціях винен пасажир, а не водій? Дно взагалі то існує?
Шимчій Андрій Показати IP 30 Квітня 2018 01:40
Так часто в Луцьку повторюються подібні новини і ми шукаємо винних, а винна недосконала система. Звертаюся до журналістів: дану проблему під силу вирішити Вам. В м. Рівне оплата за проїзд здійснюється при ВИХОДІ а не при при ВХОДІ (як в Луцьку). Пасажири виходять через передні двері, а заходять через задні. І ця система працює ідеально: 1. Водій при ЗУПИНЕНІЙ маршрутці збирає оплату за проїзд, бачить всіх пасажирів, які виходять і всі справно оплачують, "зайців" немає. 2. Пасажири, які входять через задні двері, мають достатньо часу, щоб підготувати оплату за проїзд, ніхто нікого не товче по спині, ніхто не передає ніякі гроші по головах. Всім добре і спокійно. 3. Водій дивиться на дорогу, дотримується правил дорожнього руху, його руки тримають кермо, а не розмінюють гроші та дають здачу. Шановні журналісти, будь ласка, проїдьтеся рівненськими маршрутками, Ви побачите вирішення даної проблеми. Вам легше переконати можновладців, щоб вони змінили НЕДОСКОНАЛИЙ метод проплати за проїзд. Перестануть з'являтися трагічні новини, подібні даній статті і ВСІМ стане комфортніше!
Сергій. до Шимчій Андрій Показати IP 30 Квітня 2018 09:18
І Рівному всі заходять і виходять через передні двері /У маршрутках/,задні водій навіть не відчиняє.
Марія до Шимчій Андрій Показати IP 30 Квітня 2018 10:38
А протиснутись з задніх дверей на передні реально? А протиснутись з задніх дверей на передні з візком реально?
Володимир Показати IP 30 Квітня 2018 07:46
Якби таке трапилось в Італії чи Іспанії, то рух перекрили б, автобус зупинився і водій викликав би поліцію. Якщо б і правда виявилось, що з місця водія дитини невидно, маршрутці б в такій комплектації заборонили взагалі надалі перевозити пасажирів. Батьки завжди дивляться за дітьми але настільки багато небезпечних д*білів, що незавжди вслідкуєш
Анна Показати IP 30 Квітня 2018 09:17
Я теж їхала в маршорутці 2 і теж ногу придушив і даже не попросив вибачення
Анонім до Анна Показати IP 30 Квітня 2018 11:27
Бо треба виходити швидко,а не вилазити
Вова Показати IP 30 Квітня 2018 09:18
В мене в місті аналогічна ситуація .водій також затиснув дитині задніми дверима ногу.дитина впала на вулиці нога прижата,счинили галас він зупинився .мати схопила дитину сіла на зупинці і заспокоюаала дитину.натомість в мене з водієм почалась лайка.він постояв маршрут кою пару хвилин сидячи за кермом,рушив і поїхав далі,навіть не вийшов до матері дитини не спитав як вона невибачившись .таким водіям не місце на дорогах.зіб'єкогось і втече залишить.м.червоноград
Bambasa Показати IP 30 Квітня 2018 09:30
Майже всі водії маршруток БИ*ДЛО
Анонім до Bambasa Показати IP 30 Квітня 2018 11:26
Не суди по собі,якщо ти бидло,то не значить що всі теж
Яна Показати IP 30 Квітня 2018 09:48
Журналістам аби написати,а ви люди вірте.Якби він його протянув,дитина була б в лікарні,а не дома.Була свідком цієї ситуації біля магазинуНаш Край на вокзалі.Батьки чомусь!!! маленького хлопчика одного відпустили вийти на задні двері,а самі з коляскою стояли в салоні.Водій дитину не побачив і почав закривати двері та трохи зачепив ними хлопчика.Почали зразу кричати до водія і той зразу відчинив назад задні двері.В той час маршрутка навіть не рухалась.Всі вони вийшли і пішли,а водій ще залишався стояти на місці.
Лучанин до Яна Показати IP 30 Квітня 2018 10:30
Сам так подумав. Це якби кілька метрів по асфальту протягнути - то це лице було б здерте і руки в крові("намагався гальмувати" пишуть). Але просто основна маса водіїв маршруток - це справжнє бидло через те і така реакція в коментрях..
Анонім до Яна Показати IP 30 Квітня 2018 11:20
От і я про те,винні батьки!!!!Не батьки,а телята,потім перекладають свою вину на інших,то водій винний,то двері,бо вони не дивляться за своїми дітьми!!Позбпвити батьківських прав,тому вони і пішли мовчки,бо знали що винні вони,якби винний водій то повірте вже була б поліція,треба було до батьків викликати поліцію і перевірити чи вони адекватні!!!
Лучанин до Анонім Показати IP 30 Квітня 2018 13:38
Проїзд в маршрутці не повинен бути як родео на дикому коні. Не встиг зайти, ще двері відкриті, а вже кудись їде(точніше летить). При виході те саме. Є ж певні норми і вимоги як зупинятись, скільки стояти. по вашому виходить, що та жінка, яка потрапила в аварію в маршрутці(є новина) сама винна, а не водії маршрутки.
Анонім до Лучанин Показати IP 30 Квітня 2018 19:17
Ці стоять по 10-15 хвилин тільки біля Універмагу,Там-Там та на Центральному ринку ...в інших містах женуть як в ж*пу вкушені...Куди поліція дивиться...
Марія Показати IP 30 Квітня 2018 10:46
Виходила з дітьми на передні двері з трамваю. Вийшла першою,дітей тримала за руки, і в цей час водій намагається зачинити двері і давить дітей дверима. Було їм тоді десь 6 і 4 роки.
лучанин Показати IP 30 Квітня 2018 11:32
Таких журналістів,які викладають не перевірену інформацію треба притягати до відповідальності!!!
Анонім Показати IP 30 Квітня 2018 11:35
Дійсно,гальмувала руками дитина)))Погальмуйте хтось ради експерименту,руки зітруться,так що новини це як одна баба сказала,а інша перекрутила
Анонім Показати IP 30 Квітня 2018 11:58
Сам працюю на автобусі і майже схожі випадки трапляються.Слава Богу до такого не доходило,але дитину такого віку на задніх дверях не ВИДНО!Ні у внутрішнє дзеркало ні у наружне!Спочатку повинен виходити дорослий,а потім допомагати дитині.І не треба брат "однією рукою" дитину та візок.Вийняв дитину,повернувся,чи розвернувся и вийняв візок.І водій бач ть,що відбуваєтся процес і чекає.Невже ці елементарні речі треба пояснювати?!!!Те,що він не вибачився-то інше,але першопричина не в ньому!
Лучанин до Анонім Показати IP 30 Квітня 2018 13:41
А чому вони трапляються? Може ви кудись сильно поспішаєте, як і основна маса ваших колег? Я раз бачив як одна маршрутка підрізала іншу, вийли водії і почали один одного дубаси. Хто винен? Та пасажири ж звичайно...
До Анонім Показати IP 30 Квітня 2018 14:02
Виходила перша, однією ногою ступила з маршрутки. Навмисно, щоб водій бачив, що виходить пасажир. Іншою ногою в маршрутці, тримаю за руку дитину, допомагаю вийти. Водій починає рух і закриває двері... Водій не бачив процес?!!
... Показати IP 30 Квітня 2018 16:09
Представники АТП набігли в коменти, чи шо?) Поки в нас не розвинуть транспортну систему на рівні, поки не перестануть набирати бухаріків по 50 років, які психічно неврівноважені і хамлять кожному пасажиру, поки будуть їздити еталони, бондани, ісузу 25 річні, які розвалюються на дорогах, нормального проїзду в маршрутках не буде. Так і будуть їздити #обнуті водії на розвалених автобусах і #уй вони клали на всіх пасажирів.
Бачили як Показати IP 30 Квітня 2018 18:50
Рівне нормально перевозить пасажирів, оплата при виході....
Анонім Показати IP 30 Квітня 2018 19:21
Про яке підвищення плати за проїзд може бути річ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus